Az egyetemi mentorprogramban én is részt vehetek?
Tudom mindenkinek van.. De leginkább gondolom halmozottan hátrányos embereknek, fogyatékosoknak, tanulási nehézségekkel küzdőknek. Szerencsére egyik sem vagyok, csupán nem nevezném magam talpraesettnek, sem elég bátornak és nincs a családban egyetemista, baráti körömben sem sok.. így hát nem igazán értem mi, hogy van és arra gondoltam jó lenne egy mentor. :) De emiatt nem fognak kinézni?
18/l
Elsőévesként nem hiszem, hogy be tudsz kerülni a HÖK-be, ősszel szoktak lenni a "választások" és ennyi idő alatt nem nagyon lehet ismerettséget kiépíteni. De jelenkezz SzÉK-be (szakos érdekképviselet). Ez a kari HÖK "alatt" van, innen kerülnek át az emberkék a HÖK-be. Aztán másodévesként már nagyobb esélyed lesz bekerülni.
De szerintem mentor nélkül is el fogsz te boldogulni. Ismerkedj a szaktársakkal, menj el a kari rendezvényekre stb. Melyik szakra mész?
Köszönöm szépen mindenkinek! :)
Juhász Gyula :)
PE-re jarok, nálunk ez van: [link]
Írja az elején hogy elsőévesek beilleszkedését is segítik, HÖK-höz nem kapcsolódik, róluk nem tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!