Egyetemistaként ti jártok könyvtárba?
Én se igazán jártam könyvtárba. Szakdogához pár könyvet nem találtam a neten, azt a könyvtárban le lehetett fénymásoltatni és nagyjából én csak ezért mentem.
Próbáltam az egyetemi könyvtárban benn maradni tanulni, de nekem nagyon nem ment, azért fénymásoltattam inkább. Nekem túl csöndes volt már :D Bent lehet lenni egész nap, nem raknak ki. Szimplán kényelmetlen volt nekem, hogy teljesen csendbe kell lenni. Én szeretek tanulás, beadandó írás közben zenét hallgatni, enni/inni, esetleg tartani pár perc szünetet és csak bóklászni fel alá, hangosan felolvasni a részeket stb, szóval nekem nem jött be a könyvtárban tanulás.
Mondjuk kolitól is függ ott mennyire lehet tanulni. Ahol alapszakon voltam a koliban szintenként volt tanulószoba, gyakran találtam üres helyet ahol tanulhattam, illetve csak 1 szobatársam volt aki hétvégente hazajárt hétköznap meg sok vizet nem zavart, mellette simán tanulhattam. Vannak akik megszívják a szobatárs miatt, szóval ez majd csak inkább ősszel derül ki, hogy mennyire tudsz koliban tanulni. De ha teljes csend kell neked a tanuláshoz nyitástó zárásig benn maradhatsz a könyvtárakban. :D
Bármeddig benn lehet lenni!
Én eddigi egyetemi életem során egy napot sem tanultam a könyvtárban, és nincsenek rossz eredményeim.
Én szeretem magamnak hangosan felmondani az anyagot, néha mászkálok is közbe, szóval ezért nekem nem lenne ideális, inkább otthon tanulok.
Az egyetem épületébe szoktam bemenni tanulni általában ha valami vizsgára/zhra készülök együtt valakivel, és felmondjuk egymásnak az anyagot, vagy régebbi teszteket oldunk.
A barátaim többsége egyébként otthon tanul, bár van 1-2 aki a könyvtárra esküszik:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!