Egyetemistaként ti jártok könyvtárba?
#1 Azért ezt megcáfolnám.
Nálunk szeretik a tanárok feltölteni a diákat, emellett az ajánlott irodalom 98%-a fent van a neten.
Emellé ha bejársz az órákra mindened meglesz ahhoz, hogy maximálisan feltudj készülni egy vizsgára.
Egy év alatt 1x voltam a könyvtárban, akkor is a barátnőmet kísértem, mert valami speciális könyv kellett az apjának.
Könyvtár??? Az mi?
Na jó viccet kívül mai világban az interneten mindent ellehet érni, persze van amikor nem árt a könyvtárban megkeresni egy adott ajánlott irodalmat, de ma már a tanárok feltöltik a jegyzeteket, ajánlott irodalmakat a saját egyetemi honlapukra!
Amikor még kolis voltam én is gyakran jártam könyvtárba. Senki nem nézi ki hány órát van bent (sokan reggel bemennek és este mennek haza). Pl. itt az SZTE-n este 10-ig van nyitva a könyvtár.
Aztán persze rájöttem, hogy a könyvtárban tanulásnak is vannak hátrányai: nagyon sok a szép lány a könyvtárban is és nehéz a tanulnivalóra koncentrálni:DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!