Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Milyen a Debreceni Egyetem...

Milyen a Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi kara? Milyen az élet egyetemistaként Debrecenben?

Figyelt kérdés
2016. máj. 3. 17:36
 1/4 A kérdező kommentje:

Orvostanhallgatók!Ti hogy jártok suliba?Hogy vannak az óráitok?Hétfőtől-péntekig jártok?

Írjatok le mindent,nagyon kíváncsi vagyok. :)

2016. máj. 3. 17:37
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem aktuális már de még érdekel? :D
2016. aug. 7. 17:15
 3/4 A kérdező kommentje:
Persze!
2016. aug. 8. 15:32
 4/4 anonim ***** válasza:

Most felvételiztél vagy csak akarsz majd?

Órarendet (igaz második féléveset) találsz fent az aok.unideb.hu oktatás menüpontja alatt. Hétfőtől-péntekig általában reggeltől délutánig/estig vannak órák.

Kolis vagyok, az épület a Klinikák közepén található szinte, 10 perc gyalog minden épület, így általában óra 50 előtt nem szoktam elindulni. Tanulni kell, de az első félév ilyen bemelegítő félév, majd utána nehezedik be igazán :D

2016. aug. 8. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!