Hol van lista az összes szóbeli érettségiről?
Figyelt kérdés
Úgy tudom, hogy van mert egyszer már mintha megtaláltam volna, de most nem találom.
Segítenétek?
2017. júl. 5. 17:58
1/4 anonim válasza:
Egész pontosan mire vagy kíváncsi? Arra, hogy melyik tárgyakból van szóbeli rész is?
2/4 A kérdező kommentje:
Nos, én különösen az angol és történelem emeltben vagyok érdekelt, bár a többi is jól jönne.
Ami érdekel, hogy:
- milyen lebontásban van a 4 év tananyaga, tehát a tételek tartalma
- milyen kulcsszavakat/elemeket kell megemlítenem az adott tételben, hogy maximális pontot kapjak a feleletemre.
Ha jól tudom összesen 100 van, amiből 20 lesz amiből egyáltalán húzhatok az adott vizsgán és 1 amiből felelnem kell.
Mind a 100-ra szükségem lenne, hogy fel tudjak készülni a '18-as májusi érettségire.
2017. júl. 5. 20:10
3/4 anonim válasza:
Az emelt érettségi szóbeli tételei nem nyilvánosak, csupán a témakörök érhetőek el az oktatas.hu-n pár hónappal a vizsga előtt, de az nem nagy segítség. Szerintem te a vizsgakövetelményekre gondolsz, szintén egyből megtalálod a tantárgyak mellett az oktatás.hu-n.
4/4 A kérdező kommentje:
Hogy érted azt, hogy a tantárgyak mellett?
2017. júl. 7. 10:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!