Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szerintetek felvesznek a...

Szerintetek felvesznek a Budai Középiskolába?

Figyelt kérdés

71.vagyok német nyelvi elôkészítõn :(

Szerintetek van esely?

2016. márc. 7. 19:24
 1/7 Pálpusztai Dezső válasza:
Van esélyed.Tavaly 17 tanulót vettek fel,de ritkán választják a Budait elsőnek.
2016. márc. 8. 07:18
 2/7 A kérdező kommentje:
Akkorjo en elsonek jeloltem:)
2016. márc. 8. 08:55
 3/7 anonim ***** válasza:
68%

"Szerintetek felvesznek a Budai Középiskolába?"

IGEN

-tovább már nem is kell olvasnom , oda mindenkit felvesznek...

2016. márc. 9. 20:59
 4/7 anonim ***** válasza:

Azért nem vesznek fel mindenkit a Budaiba.

2 éve 97., tavaly 99. volt az utolsó bejutott a német nyelvi előkészítő szakon. Biztosan fel fognak venni téged, gratulálok! :)

De egyébként tényleg nem ajánlom. A közösség nem a legjobb, egy ismerősöm tavaly kéttanra ment, úgy indult, hogy milyen jó suli lesz, meg nem is volt jó tanuló, remek választás volt neki a Budai, de már kb. 2 hónap múlva elmúlt a varázs, és már csak a szürke falakat és azt érezte, hogy nem ebbe az osztályba illik.

De a te döntésed, ne a mi szubjektív véleményünk határozza meg a döntésed, csakis a sajátod!

2016. márc. 10. 17:17
 5/7 anonim válasza:
Én németen nyek-en 56. vagyok :)
2016. márc. 11. 02:00
 6/7 Teszike válasza:
Én közgázon vagyok első :D
2016. márc. 11. 09:20
 7/7 A kérdező kommentje:

Koszonom:))

Aki azt irta hogy a nemetre akar menni te ezt a szakot jelolted elsonek? Fiu vagy lany vagy?

2016. márc. 11. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!