Ha minden megjelölt középiskolába felvesznek, akkor választhatok, hogy melyikbe megyek?
3 kozepiskolat jeloltem meg. Azt ahova a legjobban szeretnek menni harmadiknak(akkor meg nem akartam oda menni).
Ha pl mind3 suliba felvesznek, akkor valaszthatok hogy melyikbe megyek, vagy muszaly oda mennem, amit elsonek jeloltem?
Szerinted miért van sorrend?
És az 'muszáj'.
Beküldted a jelentkezési lapot úgy, ahogy szeretted volna (ezért volt a sorrend).
Ha mást tapasztalsz a szóbelin, a szóbelik után, ha kijött az ideiglenes sorrend, MÁRCIUS 18-ig tudsz módosítani. Ekkor megadod a végső rangsort, hogy hova akarsz elsőnek menni.
Így, ha felvesznek az első helyen megjelölt sulidba, lehet, hogy felvettek a másodiknak jelölt sulidba is, de oda már nem mehetsz.
3: A gimnáziumok valóban "nem tudnak a sorrendről", azért, hogy ne befolyásolja a pontszámok adásában az iskolát az, hogy elsőnek vagy utolsónak jelölte a diák az adott sulit.
VISZONT!
Kérdező: olyan nincs, hogy "mindhárom suliba felvesznek". Csak az egyikbe vesznek fel. Ha felvesznek az elsőnek jelölt suliba, akkor nem vesznek fel a többibe. Sorrendet egyébként egyszer még módosíthatsz tudomásom szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!