108. helyen vagy az ideiglenes listán. Van esélyem?
Figyelt kérdés
A József Attila Gimnáziumba az angol NYEK-es osztályba most a 108. helyen vagyok a kb 200ból (annyi volt a listán) van így esélyem?csak 15 diákot vesznek fel ebbe a tagozatra :/2015. márc. 5. 14:08
1/12 anonim válasza:
Elég baj ha nem érzékeled, hogy az esélyed közelít a 0-hoz.
2/12 anonim válasza:
Azért nem 0, de nincs olyan sok esélyed.
3/12 anonim válasza:
3 éve a nyekesek közül kezdő angolra 86., haladó angolra 88. volt az utolsó bejutott.
2 éve kezdőre 64., haladóra 68. volt.
Tényleg eléggé kevés esélyed van :( De azért még szurkolok, hátha...
4/12 anonim válasza:
2. vagyok bocs az offért.
50. hellyel milyen esélyeim vannak?
5/12 anonim válasza:
50. hellyel sokkal jobbak az esélyeid, leírtam, hogy hanyadik helyről jutottak be az elmúlt években az utolsók :) Azok alapján bent vagy.
6/12 anonim válasza:
15 férőhely! TE a 108. vagy a sorban! Előtted 7X többen vannak mint ahány hely!
Szerinted mennyire mozdul ki az esélyed a bejutásra a 0-ról?
7/12 A kérdező kommentje:
jó ok mindegy azért még reménykedek. egy másik suliban viszont 22. vagyok ott már tuti hogy bent vagyok?
2015. márc. 6. 21:45
8/12 anonim válasza:
Ha harminc gyereket vesznek föl a tagozatra, akkor igen:)
10/12 A kérdező kommentje:
és 83. és 77. helyről?
2015. márc. 7. 11:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!