Van valaki aki Károli pszichológiára megy idén?
Figyelt kérdés
Csak azért érdekel, mert valószínűleg én is :)2017. júl. 1. 23:35
21/25 anonim válasza:
Nem Lillafüreden, hanem Sajószentpéteren, de ha már Lillafüred, barátnőmmel pont holnapután megyünk oda csónakázni :) Tényleg nagyon szép környék
Igen, koliban gondolkodom, az albérlet árak túl magasak nekem :/ Diákmunkával bevállalnám, de az első évet meg akarom nyomni, ha már pszichón vagyok, szóval nem lenne időm dolgozni
22/25 A kérdező kommentje:
Fura amúgy így, gyakorin beszélgetni... :'D
Voltatok nyílt napon is? :)
2017. júl. 2. 23:46
23/25 anonim válasza:
Sajnos nem, ezért sem alakult ki bennem kép egyik vagy másik egyetemről, hogy szimpatikusabb vagy kevésbé szimpatikus mint a többi. Pázmányt hogyhogy nem jelölted be Sziki? És te bejelölted kérdező? :)
24/25 A kérdező kommentje:
Nem, én valami totál logikátlan okból így jelöltem.. :
1. Károli pszicho
2. ELTE pszicho
3. ELTE tanári
Féltem, hogy magasabb lesz idén a Károli (nem tudom miért, nem úgyse lesz, szóval tök felesleges volt :D )
Nekem szóba e jött a Pázmány, nagyon sok rosszat hallottam róla :/
2017. júl. 2. 23:56
25/25 anonim válasza:
Milyen rosszakat hallottál a Pázmányról? Én most próbálom kitaltálni, hogy előrébb rakjam-e a Károlinál... és én budapesti lány vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!