Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Van valaki aki Károli pszichol...

Van valaki aki Károli pszichológiára megy idén?

Figyelt kérdés
Csak azért érdekel, mert valószínűleg én is :)

2017. júl. 1. 23:35
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Én nem tudok mást elképzelni, szinte kizárásos alapon ez maradt. Mérnöki vonal nagyon nem feküdne nekem, viszont nem vagyok annyira humán beállítottságú sem, szóval szeretem a kémiát-biológiát (növények meg állatok nem érdekelnek, de emberről nagyon szeretek tanulni), az emberi agy és gondolkodás a legérdekesebb dolog szerintem a világon, mindenképpen olyat akarok tanulni ami ennyire érdekel mint ez, és hát ezen kívül ilyen nincs is. :) Nagyon furcsán jelöltél, mármint Budapest-Debrecen-Miskolc? Hol laksz? Hogyhogy mondjuk turizmust nem Debrecenben vagy Budapesten jelölted? A turizmus jobban vonzana mint az anglisztika ha már nem pszichó? Hol csináltad az anglisztikát melyik egyetemen? :)
2017. júl. 2. 23:21
 12/25 A kérdező kommentje:
Erről jut eszembe, ti merre laktok? :D
2017. júl. 2. 23:22
 13/25 anonim ***** válasza:
Én Budapesten lakom, azért is szeretnék ide járni egyetemre, mert anyagilag nem érné meg más városban élnem. :)
2017. júl. 2. 23:25
 14/25 anonim ***** válasza:
Ti lányok vagytok egyébként? :) Most olvastam felvin, pszichológia hallgatók 86%-a lány:D Én fiú vagyok.
2017. júl. 2. 23:28
 15/25 A kérdező kommentje:
Én fiú :D Attól féltem én is, hogy csak lányok lesznek... :P Legalábbis nyílt napon 90% az volt. Bár az osztályomban is rengeteg volt, szóval megszoktam :D
2017. júl. 2. 23:29
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Miskolctól kb. 10km-re lakok :D Azért így jelöltem, mert a Károli érdekelne a legjobban, Debrecen picivel közelebb van, Miskolcon pedig helyben lenne a turizmus. Egyébként igen, jobban érdekelne szerintem, mint az anglisztika... Ah, olyan kár hogy nincs pszichológia tanszék itt :D Legalább kiszakadok picit ebből a környezetből.

Egyébként a Károli kolijáról tudtok valamit mondani? Ha nincs lelkészi ajánlásom, valóban nincs esélyem hogy felvegyenek oda??

2017. júl. 2. 23:35
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Fiú vagyok amúgy:DDDd
2017. júl. 2. 23:36
 18/25 A kérdező kommentje:

Na akkor ennek kis esélye volt :P

Hát, szerintem nem kell hozzá ajánlás, bár én mivel elég közel lakom, Vácon, szinte tuti, hogy nem kapnék felvételt. Te mindenképp koleszben gondolkozol amúgy?

2017. júl. 2. 23:39
 19/25 anonim ***** válasza:
Lillafüreden laksz esetleg? :) (azért kérdezem csak, mert egyik legjobb hely egész Magyarországon szerintem)
2017. júl. 2. 23:39
 20/25 anonim ***** válasza:
Koliról nem tudok semmit, de ha messze laksz illetve szociális pontokat tudsz szerezni mert pl. nagycsaládos vagy vagy egyéb okból kifolyólag, akkor tutira felvesznek szerintem. Illetve még a tanulmányi eredményt is figyelembe szokták venni, szóval ha elsőre nem is vesznek fel de jól tanulsz akkor második évben már jobbak az esélyeid.
2017. júl. 2. 23:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!