Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Van valaki aki Károli pszichol...

Van valaki aki Károli pszichológiára megy idén?

Figyelt kérdés
Csak azért érdekel, mert valószínűleg én is :)

2017. júl. 1. 23:35
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
Elképzelhető. :) Még nem tudom milyen sorrendben legyen a jelentkezésem. Te miért döntöttél a Károli mellett?
2017. júl. 2. 19:46
 2/25 A kérdező kommentje:

Hát, őszintén szólva nekem kimaradt az a nagy probléma, hogy ELTE vagy Károli. Elhiszem hogy az ELTE nagyon jó, és minőségi a képzés, de nekem nem voltak szimpatikusak, nagyon éreztem, hogy ilyen "tömeghatás" van. Illetve nem sok jót hallottam róla. Ami a Károli mellett volt még számomra, hogy nincs ingázás, bár a világ háta mögött van a kirendeltsége, egyhelyben van minden óra legalább :)

De írj rám, ha van kedved! :)

2017. júl. 2. 20:03
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha minden jól megy, oda fogok járni:) Tavaly lecsúsztam Debrecenben egy ponttal a ponthatártól (nekem 434 volt), most újraraktam az emelt angolt és így 439 pontom van. Remélem nem emelnek +3 pontot a Károlin:(
2017. júl. 2. 22:10
 4/25 A kérdező kommentje:

Csaknem.. :D

Vagyis, ahogy néztem már 3 éve ilyen 435-6, szóval nem hiszem, hogy nagy gáz lesz :)

Én is emelt angoloztam, illetve emellett biosz emeleteztem. Nektek mi a 2. emeltetek? :D

2017. júl. 2. 22:40
 5/25 anonim ***** válasza:
Nekem 446 pontom van. Egy 91-es emelt biosz és egy 93-as közép angol duplázva+ egy középfokú nyelvvizsga. :) Szerintetek az idei érettségik milyenek voltak a tavalyihoz képest? Mondjuk az emelt angol az nehéz volt most?
2017. júl. 2. 22:49
 6/25 A kérdező kommentje:

Én ősszel mentem angolra(emelt), szóval max arról tudnék nyilatkozni (ha egyáltalán emlékeznék rá..:D )

A biosz most inkább csak "más" volt mint eddig, teljesen felborogatták az eddigi megszokott struktúrát, és eléggé megzavarhatta az embereket ez :D

De ez csak saját vélemény. Nekem 88% lett :)

Angol meg 91%.

2017. júl. 2. 22:55
 7/25 anonim ***** válasza:
100%
Én az emelt angol mellett törit raktam tavaly. Elkezdtem az anglisztikát, de a második félévben passziváltam, az angolt pedig lehet emiatt a kicsi plusz tudás miatt de könnyebbnek éreztem mint tavaly:D Hátha találkozunk majd nemsokára!
2017. júl. 2. 22:55
 8/25 A kérdező kommentje:
És hogyhogy hagytad? Nem tetszett? Nehéz volt?
2017. júl. 2. 22:59
 9/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerettem az anglisztikát és nem volt nehéz, de bennem volt az érzés hogy én nem ezt akarom. Vágytam a pszichológiára, aztán a passzív félév volt a legjobb döntés, dolgozgattam néha, bár voltak napok amikor nagyon nem tudtam mit kezdeni magammal... és akkor azt gondoltam hogy áh inkább maradtam volna a helyemen anglisztikán és diák lennék mint mindenki más (a passzív miatt még diákigazolványom sincs) :D Amúgy kajak, irigyeltem a barátaimat mikor a vizsgáikra készültek :D de szerencsére nagy nehezen eltelt ez a félév aztán már csak ez a 3 hét maradt hogy megtudjam, tényleg érdemes volt-e otthagyni az anglisztikát... Egyébként első helyre a Károlit írtam, másodikra a debreceni pszichót, aztán turizmust Miskolcon. Reménykedem benne, hogy felvesznek Pesten:) Egyébként ti miért a pszichológiát választottátok?
2017. júl. 2. 23:08
 10/25 A kérdező kommentje:
Nekem végül 11. végén dőlt el merre fele szeretnék menni. Eredetileg biosz-kémia fakton voltam, úgy voltam vele, szívesen lennék tanár :D Aztán valahogy szóba jött, HR meg a pszichológia, és megtetszett. Mindenképp emberekkel szeretnék foglalkozni majd, illetve szívesen segítek másoknak. Ez elég sablonnak hangzik, de hát, ez motivált kb :D
2017. júl. 2. 23:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!