Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mennyire nehéz a Szegedi...

Mennyire nehéz a Szegedi Tudományegyetem orvosi karának kollégiumába bekerülni? Van elég férőhely minden jelentkező számára? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Igazából minden érdekelne, ami a kollégiumi élettel és elsősorban ennek anyagi vonzatával kapcsolatos. Azt tudom, hogy a kollégium havi díja 10 000 Ft körül van. Ezt a vizsgaidőszakban illetve nyáron is fizetni kell, vagy csak amikor ténylegesen ott lakom? Mi alapján rangsorolnak, hogy ki kerül be, ki nem? Szülők anyagi helyzete (mi számít már „rászorulónak”)? A lakóhely távolsága az egyetemtől? Van rá esély, hogy elsőévesként bekerüljek? Ha nem jut férőhely, mennyibe kerül az albérlet Szegeden? A menzán csak ebédre van lehetőség vagy van reggeli és vacsora is (mint a középiskolás kollégiumokban)? Mennyibe kerül a megélhetés havonta?

2017. jún. 21. 11:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Haha, sztem láttam már. :D én a 439es vagyok :"D de én is már sok helyre leirtam
2017. jún. 24. 13:28
 12/16 anonim ***** válasza:
Igeeen, már vagy ezerszer láttalak. :DD Hát pacsi, meglepődnék, ha nem kerülnénk be mindketten, és ha kolit keres, gondolom, a kérdező is így van vele.
2017. jún. 24. 13:52
 13/16 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom , én azért félek mindenképp, majd ha felvettek megnyugszok :D Az a tavalyi dolog után, én nem lepődök meg semmin :D
2017. jún. 24. 13:54
 14/16 anonim ***** válasza:
Szívemből szólsz egyébként, azt mondtam magamnak, hogy ha 440 körül leszek, megnyugodhatok, de határozottan 440 körül vagyok, és nem érzem nyugodtnak magamat.
2017. jún. 24. 13:58
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Tavaly engem is 442-vel vettek fel SZTE-ÁOK-ra, és tavaly könnyebbek voltak az érettségik, akinek 425 felett van a pontszáma, az maximálisan megnyugodhat. :D
2017. jún. 24. 14:22
 16/16 anonim ***** válasza:
Legyen igazad, főnök. :D
2017. jún. 24. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!