Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » 80 tétel 5 nap alatt, van,...

80 tétel 5 nap alatt, van, aki hasonló cipőben jár/járt?

Figyelt kérdés
Csak kérdezem, hogy vannak-e még hozzám hasonló procrastinator-ök? :D

2017. jún. 15. 17:26
 1/9 anonim ***** válasza:
34%

Halogatók ... ha már magyar vagy.

És igen, sok szerencsétlen van, aki néhány nappal vizsga előtt jön rá, hogy meg fog bukni. Kellemetlen.

2017. jún. 15. 17:28
 2/9 anonim ***** válasza:
Napi 16? Nem lesz meg, tanuld inkább a harmadát rendesen, és reménykedj...
2017. jún. 15. 18:21
 3/9 anonim ***** válasza:
Bár nem vagyok rá büszke, és nem örülök neki, de hasonlóan vagyok ezzel én is, bár elolvasgattam már az összes tételt, a tudásom nem haladja meg az általam elvárt, magamhoz képest megfelelő szintet. Nekem több, mint 100 tételem van sajnos, amikre az elkövetkezendő napokban nagyon rá kell feküdnöm.
2017. jún. 15. 18:50
 4/9 anonim ***** válasza:
68%

Ezt már nem egyszer megkérdezted. Onnan tudjuk, hogy mindig beszúrsz egy-két angol szót... feleslegesen...

Takarodj inkább tanulni.

2017. jún. 15. 19:00
 5/9 anonim ***** válasza:
94%
Na azért én kikérem magamnak, hogy emelt szóbelim volt és az élvezett prioritást és így a közép tételeket nem kezdtem el tanulni olyan alaposan csak átolvastam őket. Nekem 100 tételre van 5 napom, de napi 25 tétellel 4 nap alatt megleszek és marad 1 nap ismételni. Aki a 4 év alatt tanult becsülettel annak ez a mennyiség nem sok, mert 1 alapos átolvasás után a lényeget el tudja mondani, a körítést hozzá meg ki lehet ott is találni.
2017. jún. 15. 20:55
 6/9 anonim ***** válasza:

Beállítasz ébresztőt kb reggel 7-re minden nap. Nekiállsz tanulni mondjuk legkésőbb 8-kor, tanulsz délig, majd 13h-ig szünet (ebéd, kis FB, szabad levegő, kutya/macska, akármi ami kicsit kikapcsol). Ezután újra nekiállasz tanulni 16h-ig, majd fél óra pihi. Után még meghúzod egy kicsit és tanulsz este 20-ig, megint egy kis pihi és 22-ig még tanulsz egy kicsit. Utána kikapcsolod az agyad, gépezel, tévézel, amit akarsz, de legkésőbb éjfélkor menj aludni. Ezen kívül minden órában tarts maximum 5 perc szünette, maikor felállsz és járkálsz egy kicsit (ne kezdj el gépezni, mert akkor az nem 5, hanem 25 perc lesz). Így lesz minden napra 12 órányi nettó időd tanulni. 5x12=60 órád lesz, ami bőven elég, ha tényleg betartod a fent leírt tervet. Én egyetemen így csináltam minden vizsgaidőszakban, és bevált (igaz, itt nem 80 kis tételt kell megtanulnom, hanem 150-300-at egy-egy szigorlatra, de most ezzel ne foglalkozz.)

És takarodj le a GYIK-ről, mert ez alatt az idő alatt is tanulhatnál.

2017. jún. 15. 23:52
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ez napi 16 tétel..Ha egy tétel megtanulása kb 1 óra, akkor napi 16 óra, reggel 8-tól éjfélig. Ha nem mindent tanulsz meg a tételből, csak a legfontosabbakat, akkor kb fél óra tételenként, napi 8 óra, reggel 8-tól négyig. De így nem fogsz ötöst kapni.
2017. jún. 16. 09:59
 8/9 anonim ***** válasza:
36%
Szerintem hulyesegeket mondanak a tobbiek lazan meg lehet tanulni 80 tetelt 5 nap alatt pedig én teljesen átlagos képességű vagyok..
2017. jún. 16. 10:22
 9/9 anonim válasza:
Én két hét alatt 180 tételt tanultam meg, és 3-4 kaptam rájuk.
2018. febr. 25. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!