Az tényleg igaz hogy mikor választás van akkor könnyebb az érettségi?
Figyelt kérdés
Mert hogy nem fektetnek bele annyi "munkát" nem foglalkoznak annyira vele. Mivel jövőre lesz választás és jövőre érettségizem erre kíváncsi vagyok. Ismerősöktől hallottam ezt a dolgot.2017. jún. 13. 15:37
2/7 anonim válasza:
Nem azok foglalkoznak az erettsegivel, akiknek barmi dolguk is lenne a valasztasokkal. Ez nem igaz.
4/7 anonim válasza:
Vannak évek, amikor könnyebb vagy épp nehezebb az érettségi, de ennek semmi köze a választásokhoz.
5/7 anonim válasza:
Nem, de ezt a szöveget még nem hallottam. Amikor katona voltam, rendszeresen elterjedt, hogy na de most már tényleg lerövidítik a katonaidőt, és mi hamarabb fogunk leszerelni, és ez tuti. Persze semmi sem volt igaz belőle. Az emberek hajlamosak ilyen mesékkel biztatni magukat nehéz helyzetükben, és el is hinni. Az írásbeli tételsorokat egy feladatbankból sorsolják. Amit jövőre kiadnak, az majdnem biztos, hogy már ott fekszik az Oktatási Hivatal páncélszekrényében. És tényleg senki olyan nem dolgozik vele, akinek köze van a választáshoz.
6/7 anonim válasza:
Ezt nekem is mondták már, csak azzal az indoklással, hogy ezzel akarja megnyerni a diákokat az aktuális kormány a választásokon:'D
Biztos, hogy nem igaz, egyik indoklás miatt sem.
Egyrészt ahogy már írták, akik összeállítják a feladatsorokat, nem a választással vannak elfoglalva. Az az indoklás is butaság, amit nekem mondtak, mert aki most érettségizik vagy tavaly érettségizett, ugyanúgy mehet szavazni, mint aki jövőre fog érettségizni vagy azután.
7/7 A kérdező kommentje:
Értem...:( köszönöm a válaszokat!
2017. jún. 13. 22:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!