Hogyan lehet esti tagozaton érettségizni?
Mennyi idő kell hozzá? Emeltet is tehetek? Nyelvet is lehet választani? Milyen időpontokban vannak az órák?
Anyuék idejében még teljesen máshogy működött, ezért ő most nem tud nekem segíteni, mert valószínűleg sok minden változott, ezért van most ennyi kérdésem.:)
Légyszi írjatok le mindent!
Azt nem tudom, hogy hány éves (szerintem 2-4 között, de inkább 4).
Ugyanúgy tehetsz emeltet, de nem hiszem, hogy van hozzá fakultáció, így az ehhez szükséges anyagot máshol/máshogyan kell elsajátítanod.
Nyelvet kell választani, már néhány éve az estiseknek is kötelező nyelvből is érettségizni.
Az órák szerintem iskolafüggően vannak, én heti 2-3 napot mondanék nap 3-4 órával, de nem tudom pontosan.
Remélem így is segítettem valamennyit :)
Szia!
Estin 2 vagy 3 év alatt lehet érettségizni. Ugyanúgy lehet szalagavatózni, ugyanaz vonatkozik rád is, csak elnézőbbek, 30%-ot hiányozhatsz, de nem kell róla orvosi igazolás, de az fölött már osztályozó vizsgát kell tenned.
Diákigazolvány jár estin is, de Tb-t az iskola nem fizeti!
Nyelvet lehet választani, ha az adott iskolában van mindkettő idegen nyelv, és összejön legalább 10 fő.
Az órák nálunk 15:30tól 21:00-ig voltak, heti 3 napban.
Emeltet is lehet tenni természetesen, az első érettségi ingyenes, de utána már fizetni kell, ha esetleg megbuktál volna vagy ilyesmi, asszem 15000Ft.
Nálunk biológia, infó, magyar, matek, angol/német, töri volt, 2hetente beszámoló volt(nem felelet, hanem írásban) és fél évente írás és szóbeli vizsgák, amikre 20-20db tétel volt+írásbeli feladatok(ilyen volt érettségis feladatok voltak+irodalomból szövegértés)
Osztályfőnök van itt is, a fontosabb dolgokat megbeszéltük, de ez már nem dedó, szóval nem ilyen dedós dolgok vannak itt már. Itt már felnőttek vannak, dolgozó családanyák illet családapák, tudják, hogy mi a kötelesség és ennek eleget is tesznek.
A hátránya annyi, hogy nagyon drága szerintem.
Én nem ezekbe az iskolákba jártam, ha kérdésed van íj nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!