Debreceni Egyetem Mechatronikai mérnök?
Figyelt kérdés
Aki erre a szakra jár, kérem írjon részletes jellemzést!
Hányan buknak, mennyire nehéz más szakhoz képest, fizetés, diáktársak, tanárok, gólyatábor, mik a nehéz és könnyebb tárgyak, zh-k, minden!
Kérem mellőzni az "oda ne menj" és piszkálódó válaszolat!
2017. jún. 10. 20:35
1/3 anonim válasza:
Pedig ez az igazság: ha műszaki, akkor Debrecent el kell kerülni a francba!
2/3 anonim válasza:
Debrecenben is kiemelkedően jó a mérnök képzés,aki szerint nem az csak károg..Ha észrevetted senki se indokolja meg,hogy miért lenne olyan szar a DE MK..Egy Miskolci vagy Óbudai Egyetem sőt!! még a BME se ér többet!!
Jó ez a szak,de én inkább a gépészt ajánlanám,az MK-n sokan hullanak ki,sokat kell tanulni..De elismert és megfizetett mérnök leszel akárhova is mennél dolgozni!
Sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!