Melyik a jobb: ELTE-BTK, vagy SZTE-BTK? (anglisztika)
Figyelt kérdés
2010. máj. 18. 12:27
11/14 A kérdező kommentje:
Végül SZTE-BTK anglisztikára mentem. Eddig még nem bántam meg, azt tanulom, ami mindig is érdekelt, amihez tehetségem van. Nem tagadom, vannak unalmas előadások, szemét tanárok, de ez van. Kitűztem magam elé egy célt, mégpedig azt, hogy tolmács leszek. Angol-francia. Ez számomra kihívás, amit élvezek. Olasz minor jól hangzik. :) Sok sikert! :)
2010. okt. 30. 21:43
12/14 anonim válasza:
Sziasztok! Még van pár napom a pályaválasztásig és tudom, hogy ez már régi topic, de elég érdekes dolgokat olvastam... Én is anglisztikára szeretnék menni az elte-re! Esetleges pozitív tapasztalatok azóta??
13/14 anonim válasza:
Nekem egy barátnőm szegeden van BTK anglisztikán, ő imádja. Mondjuk ő amúgy is ilyen nyelvész beállítottságú volt mindig is. Jól érzi magát, szereti, fel akar venni mellé majd valami gazdasági szakot vagy mit és akkor jobb esélyei lesznek azt mondja. Ő maximálisan elégedett vele.
14/14 anonim válasza:
Én is szeretnék majd még 2. diplomát, de először még be kéne kerülnöm az ELTE-re:D aztán szerintem nekem is valami gazdasági szak lesz, de lehet jogot fogok tanulni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!