Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A Madách Imre Gimnázium vagy...

A Madách Imre Gimnázium vagy a Szent László a jobb?

Figyelt kérdés
2010. máj. 17. 22:56
 1/5 anonim ***** válasza:
László. A Madáchban nem tanulnak a diákok és számos rossz tanár van.
2010. máj. 18. 08:53
 2/5 anonim válasza:
Egyértelműen a lászló.
2010. máj. 24. 11:46
 3/5 audryenne válasza:
66%

Madách. Huhh milyen emberek járnak a Lászlóba...beképzeld kiscsajok stbstb. :(

A Madáchban iszonyat jó a társaság, tanulni meg tanulni fog a gyerek, ha úgy neveled, hogy igénye legyen arra, hogy jól teljesítsen.

2010. jún. 11. 13:48
 4/5 anonim ***** válasza:
Akkor oktass ki engem nevelésből, te nem "szent lászlós beképzelt kiscsaj", ha majd neked is lesz! Akkor majd másképp fogsz gondolkodni, sajnos az életben nem mindig az történik, amit akarunk.
2010. jún. 11. 19:34
 5/5 audryenne válasza:
43%

Kétlem. A gyereket a szülők nevelik, a tanárok tanítják. Sok szülő úgy áll a dologhoz, hogy majd a tanárok megnevelik a gyereket, pedig az ő feladatuk inkább az lenne, hogy átadják a tudást és leellenőrzik.

Ha a gyereknek nincs meg az igénye a tudásra, a jó teljesítményre, teljesen mindegy, hogy beleverik e az anyagot, soha az életben nem fog helytállni egy egyetemen például (jó, a zskfen lehet h kap egy papírt) Szerintem igenis arra kell nevelni (persze és nem veréssel vagy megvesztegetéssel) a gyereket, hogy próbáljon minél jobban teljesíteni (képességeinek megfelelően). Nekem ez a véleményem...nem akarok senkit meggyőzni.

És igen, nekem nem szimpatikus se maga a gimnázium, se az ott tanulók (akiket láttam). Ehhez még annyit fűznék hozzá, hogy nem tudom most hogy van, de pár éve még felvételi nélkül mehetett oda bárki, aki a Szent László általánosba járt. Na én oda jártam...hááát...az se a legjobb általános. Igen, tudom, hogy egyre javul az oktatás színvonala, de a Madáché pedig nem csökken annyira, mint amennyire állítják. Azért általában akik a Madáchban végeznek, megállják a helyüket a legnívósabb egyetemeken is (BME, ELTE, Pázmány, Corvinus...).

2010. jún. 16. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!