A Madách Imre Gimnázium vagy a Szent László a jobb?
Madách. Huhh milyen emberek járnak a Lászlóba...beképzeld kiscsajok stbstb. :(
A Madáchban iszonyat jó a társaság, tanulni meg tanulni fog a gyerek, ha úgy neveled, hogy igénye legyen arra, hogy jól teljesítsen.
Kétlem. A gyereket a szülők nevelik, a tanárok tanítják. Sok szülő úgy áll a dologhoz, hogy majd a tanárok megnevelik a gyereket, pedig az ő feladatuk inkább az lenne, hogy átadják a tudást és leellenőrzik.
Ha a gyereknek nincs meg az igénye a tudásra, a jó teljesítményre, teljesen mindegy, hogy beleverik e az anyagot, soha az életben nem fog helytállni egy egyetemen például (jó, a zskfen lehet h kap egy papírt) Szerintem igenis arra kell nevelni (persze és nem veréssel vagy megvesztegetéssel) a gyereket, hogy próbáljon minél jobban teljesíteni (képességeinek megfelelően). Nekem ez a véleményem...nem akarok senkit meggyőzni.
És igen, nekem nem szimpatikus se maga a gimnázium, se az ott tanulók (akiket láttam). Ehhez még annyit fűznék hozzá, hogy nem tudom most hogy van, de pár éve még felvételi nélkül mehetett oda bárki, aki a Szent László általánosba járt. Na én oda jártam...hááát...az se a legjobb általános. Igen, tudom, hogy egyre javul az oktatás színvonala, de a Madáché pedig nem csökken annyira, mint amennyire állítják. Azért általában akik a Madáchban végeznek, megállják a helyüket a legnívósabb egyetemeken is (BME, ELTE, Pázmány, Corvinus...).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!