Állatorvosok, egyetemi hallgatók! A Szent Istvánnak az állatorvos tudományi karja az most Gödöllőn van? és tényleg agrár végzettséget ad? és egy utolsó kérdés. Milyen tapasztalataitok vannak az egyetemmel kapcsolatban?
Figyelt kérdés
2010. máj. 16. 22:36
1/3 anonim válasza:
Az Állatorvos-tudományi Kar BUDAPEST-en van. (A Keleti pályaudvarnál).
2/3 anonim válasza:
Szia! Én 1 évet jártam az állatorvosi karra. Azért hagytam abba, mert dolgoznom kellett, és nem maradt időm a tanulásra.
Véleményem szerint nagyon nehéz szak, állítólag nehezebb, mint az ember-orvosi. Rengeteget kell tanulni. Ettől függetlenül szerintem érdemes választani, ha valaki állatokkal szeretne foglalkozni, mert nagyon szép hivatás. Ha van benned kitartás, tudsz magolni, szereted a biológiát és a kémiát, és legfőképpen az állatokat, akkor jó választás.
A suli mellett érdemes egy állatorvosi rendelőben asszisztenskedni, hogy a gyakorlati dolgokat is megtanuld, mert a suli inkább elméleti tudást ad, bár ott is van gyakorlat.
Sok sikert kívánok Neked!
3/3 A kérdező kommentje:
köszi szépen :)
2010. máj. 17. 17:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!