Fogas kérdés! Érdekelnének a tapasztalataitok és tanácsaitok! Hogyan védhetem babám fogait?
Kedves Első válaszoló, köszönöm a válaszod!
Leányzóm 1 hónapja lett teljesen tápszeres, mert elapadt a tejem. A gyermekorvos nem tartotta indokoltnak az AR tápszert, mert a babám jól fejlődik és jó kedélyű, kiegyensúlyozott gyerkőc. A védőnőm nyugtatott, hogy a hozzátáplálással majd javul a helyzet... kislányom még csak fél adag főzeléket burkol be ebédre, így iszik még rá tápszert is... és persze ezután is bukik :-(
(Akkor is bukik, ha keveset eszik!)
Mindenképp fontosnak tartom a fogápolást, mert tényleg elkeserítő, hogy néhány kisgyerek szájában hogy néznek ki a fogak!!! Persze részben genetikától is függ, hogy kinek milyenek a fogai! De ha tehetek valamit azért, hogy ne szürke csonkok díszelegjenek a gyerekem szájában a maradandó fogak megjelenéséig, akkor én szeretnék!
Természetesen a második válaszolónak is köszönöm a véleményét! Mindenki véleménye és érve érdekel!!!
Várok még más Anyukáktól is tapasztalatokat/tanácsokat :-)
Szia!
A bukás miatt én azért megpróbálnám vmelyik AR-es tápszert és, manóm Milupa AR Optima evett (pedig ő is megfelelően hízott) és segített is, és írtak fel nekünk sinlacot is, azt főzelékébe raktam csak. Most kezdett megszünn, hogy felállt. A fogak ápolására nekem a védőnéni azt mondta, vmi vizes ruhával (puha) törölgessem meg esténként.
Köszönöm a válaszokat!
(A héten megyek tanácsadásra, kérek AR tápszer receptet. Kipróbáljuk!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!