Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Egyetemen (konkrétan SZTE),...

Egyetemen (konkrétan SZTE), van olyan szabály, miszerint idegen nyelvű irodalmat nem kérhetnek számon?

Figyelt kérdés
Tehát idegen nyelvű jegyzetet/szakkönyvet megadhatnak kötelező irodalomként, vagy csak ajánlottként? Én az utóbbiról tudok, de most leírva nem találom sehol.

2017. máj. 9. 19:29
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
28%
Az, hogy lealacsonyító a stílusod idegen emberekkel szemben. :)
2017. máj. 10. 20:06
 22/27 Estádio de Felchút ***** válasza:
0%
Megtehetem, mert a Fideszre szavaztam.
2017. máj. 10. 20:09
 23/27 anonim ***** válasza:
Na, azt rögtön gondoltam. :D
2017. máj. 10. 20:10
 24/27 A kérdező kommentje:
Persze, hogy megteheted, csak a saját bunkóságod minősíted vele. :)
2017. máj. 11. 10:33
 25/27 Estádio de Felchút ***** válasza:
15%
Én bunkó? Hát te nem tudsz idegen nyelven, te csökkentett üzemmódú!
2017. máj. 11. 23:06
 26/27 A kérdező kommentje:
Te ősbunkó, mucsai, paraszt (kihoztad belőlem ezt a stílust, pedig próbáltam visszafogni magamat), fogalmad sincs, hogy mennyire beszélek,és milyen nyelveket, vagy hogy más területeken milyen érdemeim vannak, úgyhogy húzzál szépen más kérdése alá okoskodni, nem kellesz te ide. :) (ha minden "csökkentett üzemmódú" ember olyan lenne, mint én,akkor egy nagyon szép világban élnénk ;))
2017. máj. 12. 23:45
 27/27 Estádio de Felchút ***** válasza:
21%

Nem mucsai, hanem csutfalvi, és nem paraszt, hanem aranykalászos Fideszes gazda!

Na, tanulgasd a duolingót, te önérzetes Schweinekotelett!

2017. máj. 13. 00:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!