Egyetemen (konkrétan SZTE), van olyan szabály, miszerint idegen nyelvű irodalmat nem kérhetnek számon?
Figyelt kérdés
Tehát idegen nyelvű jegyzetet/szakkönyvet megadhatnak kötelező irodalomként, vagy csak ajánlottként? Én az utóbbiról tudok, de most leírva nem találom sehol.2017. máj. 9. 19:29
21/27 anonim válasza:
Az, hogy lealacsonyító a stílusod idegen emberekkel szemben. :)
22/27 Estádio de Felchút válasza:
Megtehetem, mert a Fideszre szavaztam.
24/27 A kérdező kommentje:
Persze, hogy megteheted, csak a saját bunkóságod minősíted vele. :)
2017. máj. 11. 10:33
25/27 Estádio de Felchút válasza:
Én bunkó? Hát te nem tudsz idegen nyelven, te csökkentett üzemmódú!
26/27 A kérdező kommentje:
Te ősbunkó, mucsai, paraszt (kihoztad belőlem ezt a stílust, pedig próbáltam visszafogni magamat), fogalmad sincs, hogy mennyire beszélek,és milyen nyelveket, vagy hogy más területeken milyen érdemeim vannak, úgyhogy húzzál szépen más kérdése alá okoskodni, nem kellesz te ide. :) (ha minden "csökkentett üzemmódú" ember olyan lenne, mint én,akkor egy nagyon szép világban élnénk ;))
2017. máj. 12. 23:45
27/27 Estádio de Felchút válasza:
Nem mucsai, hanem csutfalvi, és nem paraszt, hanem aranykalászos Fideszes gazda!
Na, tanulgasd a duolingót, te önérzetes Schweinekotelett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!