Mi a véleményetek a Váci Boronkay György és a Balassagyarmati Szent-Györgyi Albert középiskoláról? (Többi lent! )
Szent-Györgyisnek lenni életérzés.. Itt a tanárok hihetetlen jófejek, segítőkészek és természetesen szigorúak. Sokat kell tanulni ha azt akarod, hogy elérj valamit, de ez nem csak itt van így, hanem mindenhol.
Boronkayról nem tudok nyilatkozni.. Vannak ott ismerőseim, azt mondták megbánták, hogy odamentek mert annyi a rengeteg lenéző flegma diák ott csak azért mert ők "borósok". Kb belenevelik az emberbe, hogy ők a valakik csak azért mert oda járnak. Úgy gondolom ha tanulsz akkor mindegy, hogy hozzánk jársz a Szent-Györgyibe vagy Vácra a Boróba, tanulni mindenhol kell, és ha komolyan veszed mindkét helyen lehetsz ugyanolyan jó tanuló/szakember/diák.
Üdv, egy 11.-es Szent-Györgyis
Heló! Én Boronkays vagyok, és életem legjobb döntése volt, hogy ide jöttem. A tanárok rendkívül jófejek, és cseppet sem igaz amiket az előző ember írt. Az a különbség a két suli között, hogy itt tényleg tanulsz is valamit. Vác sokkal jobb hely, mint Gyarmat és ezt úgy mondom hogy gyarmati vagyok. Az emberek is sokban eltérnek, hiszen itt buta emberből sem sok van. Ha rám hallgatsz, ide jössz, ha érdekel a jövőd!:)
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!