Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mi a véleményetek a Váci...

Mi a véleményetek a Váci Boronkay György és a Balassagyarmati Szent-Györgyi Albert középiskoláról? (Többi lent! )

Figyelt kérdés
Üdv, 7.osztályos vagyok, 13 éves. Gondolkodom, hogy hová kéne menni továbbtanulni. Kitűnő lett a félévim, programozónak szeretnék tanulni, vagyis minden esetre a számítógépekkel szeretnék foglalkozni. Mi a két iskoláról a véleményetek? Előre is köszi! :D

2017. ápr. 29. 12:24
 1/9 anonim ***** válasza:
67%

Szent-Györgyisnek lenni életérzés.. Itt a tanárok hihetetlen jófejek, segítőkészek és természetesen szigorúak. Sokat kell tanulni ha azt akarod, hogy elérj valamit, de ez nem csak itt van így, hanem mindenhol.

Boronkayról nem tudok nyilatkozni.. Vannak ott ismerőseim, azt mondták megbánták, hogy odamentek mert annyi a rengeteg lenéző flegma diák ott csak azért mert ők "borósok". Kb belenevelik az emberbe, hogy ők a valakik csak azért mert oda járnak. Úgy gondolom ha tanulsz akkor mindegy, hogy hozzánk jársz a Szent-Györgyibe vagy Vácra a Boróba, tanulni mindenhol kell, és ha komolyan veszed mindkét helyen lehetsz ugyanolyan jó tanuló/szakember/diák.

Üdv, egy 11.-es Szent-Györgyis

2017. máj. 6. 17:08
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Elfelejtettem, ha bármi kérdésed van a sulival kapcsolatban írj nyugodtan! :)
2017. máj. 6. 17:09
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod!
2017. máj. 7. 20:17
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Heló! Én Boronkays vagyok, és életem legjobb döntése volt, hogy ide jöttem. A tanárok rendkívül jófejek, és cseppet sem igaz amiket az előző ember írt. Az a különbség a két suli között, hogy itt tényleg tanulsz is valamit. Vác sokkal jobb hely, mint Gyarmat és ezt úgy mondom hogy gyarmati vagyok. Az emberek is sokban eltérnek, hiszen itt buta emberből sem sok van. Ha rám hallgatsz, ide jössz, ha érdekel a jövőd!:)

Üdv.

2017. júl. 24. 01:15
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én a Boronkayba járok, csak pozitív dolgokat tudok neked róla elmondani, jó a közösség, kedvesek a tanárok, de megkövetelik amit meg is kell :) bármi kérdésed van, írj nyugodtan. Egyébként Balassagyarmat környékéről érdemes kollégistának lenni, ha gondolod arról is mesélek, mert én is kolis vagyok:D
2017. aug. 1. 11:14
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha az informatika iránt érdeklődsz, akkor a legjobb választás a Boronkay, nézzél szét a honlapon, mindegyikről részletes leírást találsz:) egyébként decemberben a nyílt napokra feltétlenül gyere el.
2017. aug. 1. 11:17
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Megyek majd decemberben! Kolis nem leszek, be tudok majd járni. Körülbelül ugyanolyan távolságra van tőlem a két suli.
2017. aug. 21. 20:57
 8/9 anonim válasza:
Szia! Tudom hogy régi a kérdés, de végül melyik iskolát választottad? Csak azért érdekel mert idén írtam a felvételit és én is a Boronkayba készülök.
2018. márc. 9. 09:46
 9/9 A kérdező kommentje:
A Boronkayba jelentkeztem, 20.vagyok az idg rangsorban.
2018. márc. 22. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!