Mi a véleményetek a Váci Boronkay György és a Balassagyarmati Szent-Györgyi Albert középiskoláról? (Többi lent! )
Én mindig is elég introvertált voltam, ezért az osztályból csak néhány emberrel beszéltem napi szinten, de ez köszönhető volt annak is, hogy nagyon hamar, már a gólyatábor után kialakultak a klikkek, és volt olyan osztálytársam, akivel a köszönésig se jutottunk el a 4 év alatt (nem is sajnálom megjegyzem). Ráadásul az osztályunk létszáma 35-re rúgott, és összesen 4-es voltunk lányok, én meg eleve elsősorban a lányok társaságában érzem jól magam, plusz nem érdekeltek a szakmai tárgyak se, csak hát ugye a gimibe nem vettek fel.
Nekem nagyon jófej osztályfönököm volt, sokunk kedvence volt ő, de a többiekkel se volt problémám, legtöbbjük nagyon nagy tudású és nem kér számon semmi lehetetlent. Az egyik szakmai tanárunkat rühelltem, mert szerette minden órán megalázni a kevésbé hozzáértő diákokat, de igazából őt leszámítva, mindegyiküket szerettem és jól tanítottak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!