Mit kezdjek magammal?
Nincs célom, nincsenek terveim, nem tudom mihez kezdjek magammal a jövőben. 2 év múlva érettségizek és nem tudom, hogy mi legyen velem azután. Rosszak a jegyeim, sokat tanulok, mégse lesz meg az eredménye.
Fogalmam sincs, hogy mivel foglalkozzak majd, mi legyen a munkám. Mindenki mondta, hogy nézzem meg mi érdekel, mit szeretek csinálni, de semmi olyan nem jut az eszembe, amivel tudnék bármit is kezdeni.
Szóval a kérdésem az lenne, hogy ilyen helyzetben mégis mi a teendő? Hogyan találjam meg a saját utamat?
Ha végképp nincs semmi ötleted, akkor szerintem még hagyd ezt a témát. Úgy értem hogy még van van időd, 2 év azért mégiscsak 2 év. Én 11 évig nem tudtam mit akarok kezdeni magammal, semmi jövőképem nem volt. 12.-ben jöttem rá mi érdekel igazán.
Persze jó ha az embernek vannak céljai, de nem szabad erőltetni, majd jön az magától. Addig is legyél szorgalmas és maximalista.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!