Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mit kezdjek magammal angliszti...

Mit kezdjek magammal anglisztikán?

Figyelt kérdés

Semmi tervem nincs, csak szeretem az angolt tanulni. Most volt minorom is a francia, csak leadtam mert nem érdekelt. Szóval csak angolt tanulok.

Tolmácshoz több nyelvet kellene tudnom, fordítás nem érdekel... Váltsak? Vagy külföld? Vagy megérné folytatni ezt a szakot?

2016. szept. 30. 20:32
 1/6 anonim ***** válasza:
Tanárira is már két szak kell, kár volt leadni a franciát
2016. szept. 30. 20:44
 2/6 anonim ***** válasza:
8%

És külföldön mit csinálnál? Mosogatnál?

Bár ezzel a szakkal itthon is csak ezt tudod, szóval tök mindegy

2016. okt. 1. 05:52
 3/6 A kérdező kommentje:
Hát akkor már inkább ott mosogatok mint itt :(
2016. okt. 1. 10:00
 4/6 anonim ***** válasza:

Idézem: "És külföldön mit csinálnál? Mosogatnál?

Bár ezzel a szakkal itthon is csak ezt tudod, szóval tök mindegy"

Ezt biztosan olyan hozzászóló írta, akinek legalább anglisztika BA végzettsége van.

Hülyeség, hogy csak mosogatni lehet vele. Menj Msc-re mindenképpen. Nagyon sok ága van a dolognak, csak gondolj bele, ezt te tudod a legjobban. Igaz, én még csak elsőéves anglisztika BA hallgató vagyok. :)

2016. okt. 1. 23:09
 5/6 anonim ***** válasza:
érdemes MA-ra menni utána; de ha tanítani akarsz akkor MA után még 2 év :) viszont ha PHD-t teszel akkor akár később egyetemen is tudsz tanítani
2016. okt. 23. 13:26
 6/6 anonim ***** válasza:

Légyszíves, mond el mit tud csinálni egy anglisztika BA-val?

Vagy egy MA-val?

2016. okt. 23. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!