Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ha anyukám és apukám nincsenek...

Ha anyukám és apukám nincsenek elválva, de anyukámmal elköltöztünk egy másik faluba és egyedül nevel akkor kapok plusz pontot a felső oktatásban?

Figyelt kérdés
2010. máj. 12. 10:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
54%
Nincsenek elválva....Tejóég...Inkább tanulj meg magyarul. És ne akarj már mindenért pluszpontot. Csak azért, mert egyedül nevel, nem fogsz pluszpontot kapni. Sajna ez van. Annyira idegesítenek az ilyen emberek.
2010. máj. 12. 11:29
 12/15 A kérdező kommentje:
Neked meg nem tökmindegy? Kérdésre válaszolj! Amúgy meg nem akarok mindenért, mert már van nyelvvizsgám, csak hallottam valamit és érdekelt.
2010. máj. 12. 11:30
 13/15 anonim ***** válasza:
54%

Egy csomószor válaszoltunk már a kérdésedre: nem kapsz. Pont.

Attól, hogy minden neked nem tetsző kommenthez odaírod, hogy a kérdésre válaszolj, a helyzet nem fog változni.

Én sem kaptam anno, pedig én félárva vagyok. Más kérdés, hogy én nem is akartam volna ilyesmi miatt pluszpontot...

2010. máj. 12. 11:35
 14/15 anonim ***** válasza:
nem adnak,miért adnának? az se kap aki árva
2010. máj. 12. 12:26
 15/15 anonim ***** válasza:
Beképzelt,arrogáns hülyegyerek. A kérdésre válaszoltam, az, hogy neked nem tetszik más dolog. Így jártál. Én sem kapok, pedig az én szüleim el is váltak, nem csak külön élnek. Úgyhogy szépen fogtam magam, letettem egy nyelvvizsgát és emelt szinten érettségiztem töriből. És túléltam. Szerintem te is túlélnéd.
2010. máj. 12. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!