Emelelt fizika érettségi?
Figyelt kérdés
Mennyire nehéz az emelt fizika érettségi ?Nagyon nehéz? Nekem azt mondták könnyebb mint az emelt kémia, de gondolom ez is nehéz ... Valaki tud segíteni abban hogy be merjem e vállalni, vagy inkább ne mert brutális ? A válaszokat köszönöm2017. márc. 19. 20:22
1/4 anonim válasza:
Az attól függ, mennyire érted/tudod a fizikát.
Nekem könnyű volt, mert versenyszinten űztem a fizikát, de az ismerőseim a középszinten is elhasalnának.
Szóval több infó kéne a képességeidről.
2/4 A kérdező kommentje:
Négyes voltam tavaly
2017. márc. 19. 20:40
3/4 anonim válasza:
Na jó, de hanyadikos vagy, milyen szinten tanultad, mennyire szakadtál bele, hogy négyes lett? Az biztos, hogy a négyes nem elég egy olyan emelt fizikára, amire büszke lehet az ember, de csak te tudod, hogy mire vagy képes, ha belefeccolsz energiát.
4/4 A kérdező kommentje:
Most vagyok 10. osztalyos , jovore faktot kell valasztani ... Az elejen nem ertettem ,de most amiz veszunk azt ertem es otosre allok . De ahova egyetemre szeretnrk menni oda emelt fizika/kemia kell es akkor inkabb fizikat valasztom
2017. márc. 19. 21:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!