Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A húgomat megakarják buktatni...

A húgomat megakarják buktatni testnevelésből. Egyszer sem öltözött át az évben, ezért csak egyesei vannak órai munkából. Szerintetek mit csináljunk?

Figyelt kérdés
Én kifogytam az ötletekből!
2010. máj. 10. 21:33
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Igen lusta, azért nem öltözött át. Már amikor bement...

Nem is tudtam, hogy van testnevelésből pótvizsga!

2010. máj. 10. 22:07
 12/18 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem, ezek az indokai: -nem lehet zuhanyozni testnevelés óra után és utálja a tanárt. Hát 17 éves. Köszi a válaszokat azért.
2010. máj. 10. 22:10
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Már ne haragudj, de ezek után meg is érdemli.

Oké, a tisztálkodással kapcsolatos kifogás jogos, de közel sem elegendő ok a tanórán való részvétel megtagadására.

Mint ahogy nem ok az sem, hogy lusta, meg hogy utálja a tanárt.

Azt gondoltam először, hogy nagyon gátlásos.. akartam is javasolni hogy vigyétek el pszichológushoz... de ahogy látom, más a szitu. Ez van.

2010. máj. 10. 22:29
 14/18 A kérdező kommentje:
Igen, igen :( azért köszi hogy válaszoltál!
2010. máj. 10. 22:33
 15/18 anonim ***** válasza:

én anyuval igazolást irattatok folyton :D

mert a tanárnő engem rendszeresen bealáz,bánt,és ha tornázok direkt ojan feladatot talál ki amit én nemtudok és biztatja a többieket hogy nevessenek ki..

hát akkor inkább a felmentés:D

14L

2010. máj. 10. 22:41
 16/18 anonim ***** válasza:
Ismerősöm is buktatott már meg 1 gyereket,mert ő sem csinált semmit,sőt húzkodta ismerősöm fülét..és ez most igaz!:D TEHÁT LEHET TESIBŐL BUKTATNI!!
2010. máj. 11. 10:45
 17/18 anonim ***** válasza:

Szülő kérheti a felmentést ok nélkül is tornából,és készség tárgyakból.

Ha nincs zuhanyzó nem kötelezhetik a gyerekeket a sportolásra, ez ám az europa unio -ez törvény,szerintem a szüleid menjenek be ,és egyezzenek meg egy kettesben. Jövőre pedig kérjenek felmentést,a tanár nem tehet róla,hogy nincs zuhanyzó.

Jobban tennék a mai 17 évesek,ha kevesebbet szexelnének,és többet sportolnának,szerintem.

2010. máj. 11. 20:00
 18/18 anonim ***** válasza:

Az egyik előző válaszolónak: az azért nem midnegy, hogy megaláz valakit a tanár, és azért NEM MER tesizni, vagy hogy NEM AKAR. Megaláztatásért lehet nyugodtan az igazgatóhoz fordulni. (Bár előbb inkább a tanárhoz, lehet csak otromba viccnek szánta, nem is gondolt bele, hogy ezzel szegényt megbántja.)

A kérdezőnek: a legjobb lenne, ha először is anyud megbeszélné tesóddal, hogy neki is változtatnia kéne a hozzáállásán. Akármennyire is nem szereti a tantárgyat vagy a tanárt, és tök mindegy hogy úgymond érettségi tárgy-e vagy sem (a NAT-ban és az oktatási törvényben nincsenek úgymond fontos és kevéssé fontos tárgyak, mindegyik azonos rangú), aki iskolába jár, minden órán teljesítenie kell valamit. Testnevelés órán is. Ráadásul egy kis mozgás nem árt az embernek, mondom ezt én, aki sulisként soha nem szerette a testnevelés órákat. De kell az egészéges életmódhoz az a heti 2-3 óra mozgás. Kicsit kikapcsolja az embert, oldja a feszültséget, stb. Na de nem egészségtan kiselőadást akarok itt tartani. ;)

Szóval első körben a kiscsaj fejével kéne beszélni, hogy ő bizony tanuló, vannak bizonyos kötelességei.

Utána meg lehet beszélni a tesitanárral, akár kettesben a szülővel, akár a kislány jelenlétében, tisztázni, hogy mi a nézeteltérés oka, és megpróbálni kompromisszumra jutni.

2010. máj. 12. 00:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!