Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Meglehet buktatni testnevelésből?

Meglehet buktatni testnevelésből?

Figyelt kérdés
2010. jún. 21. 16:59
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Most őszintén, de miért ne lehetne? Akét szép szeméért ha gyérgyökér tesiből vagy magasról tesz rá, simán meg lehet vágni. Na jó, ha a tanár rendes és látja hogy az emberke erőlködik, akkor általában megadják a kegyelemkettest, amúgy igen, simán lehet buktatni. Attól, mert készségtárgy, nem jelenti azt, hogy magasról le lehet...
2010. jún. 21. 17:03
 2/10 anonim válasza:
Meg, nem egy osztálytársam bukik meg tesiből, csak azért mert nem öltözött át és így nem tesizet. Elég hülyeség, de meglehet buktatni és meglehet bukni tesiből..jah és van pótvizsga is...röhej
2010. jún. 21. 17:11
 3/10 anonim ***** válasza:
Meg lehet, de én ilyenről se gimibe, se általánosba nem hallottam... Egyetemen én is megbuktam, na de az más XD
2010. jún. 21. 17:13
 4/10 anonim ***** válasza:
Igen.De ahhoz valakinek nagyon hülyének kell lenni, hogy meghúzzák.Valószínű az be se járt
2010. jún. 21. 17:18
 5/10 anonim ***** válasza:
az egy dolog, ha valakinek nem megy jól a ladbadobás, magasugrás, ilyenek, de aki magasról lesz*arja az egészet, azt igen, meg lehet buktatni, és meg is kell!!
2010. jún. 21. 18:09
 6/10 anonim ***** válasza:

Persze, hogy meglehet...am saját tapasztalat, tom, hogy gázos de így igaz.

Ja, és nem azért buktam mert béna vagyok hanem azért mert 1*2* beszóltam a tanárnak és ez félévkor volt:) Am tesiből nincs pótvizsga.

2010. jún. 21. 19:59
 7/10 anonim válasza:
Kedves előttem szóló! Van pótvizsga tesiből tavaly nem egy osztálytársam pótvizsgázott és fog tesiből az idén...bármilyen hihetetlen de így van. És ez a lustaság és a nagyképűség a szó szerint lesz*rom miatt buknak meg tesiből az emberkék. Semmi más...mert ha rendszeresen tesizik valaki és nem nagyképű vagy nagyképű de nem pofára megy az osztályzás, és ha nem is olyan jó tesiből de igyekszik, az is kitudd legalább egy 2-est csikarni évvégén.
2010. jún. 21. 21:15
 8/10 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó! Hát én nem tom, h te milyen suliba jársz de ilyen nálunk nincs!!! Am nálunk igen is, h pofára megy!!

Ha hiszed ha nem másik évben mikor új tanárt kaptunk már simán meg volt 4-5,pedig ő asztán csak követelt. Ja és még utána versenyekre is jártam!!

2010. jún. 21. 22:07
 9/10 anonim válasza:
Rendben...gimnáziumi osztályba járok, nálunk így van nálatok úgy...pont:D
2010. jún. 22. 16:14
 10/10 anonim ***** válasza:

olyan nincs, hogy valakit azért buktatnak meg, mert "béna". ha látja a tanár, hogy igyekszik, akkor biztos nem húzzák meg.

ez pont olyan, mint énekből. ott se húzhatnak meg azért, mert nincs jó hangod....

2010. jún. 22. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!