A húgomat megakarják buktatni testnevelésből. Egyszer sem öltözött át az évben, ezért csak egyesei vannak órai munkából. Szerintetek mit csináljunk?
Figyelt kérdés
Én kifogytam az ötletekből!2010. máj. 10. 21:33
1/18 anonim válasza:
Meg is érdemli. Én sem vagyok a sportok ásza, de annyit legalább megtettem,hogy minden órán átöltöztem.Nem tudsz mit csinálni,ha nincs mása csak 1-es.
2/18 anonim válasza:
Miért nem öltözött át, beteg? Mert akkor orvos biztos ad igazolást. De ha csak úgy lustaságból nem, akkor lehet meg is fogják buktatni. :(
3/18 anonim válasza:
Most már semmit, majd pótvizsgán futtatnak vele pár kört, aztán átmegy. Jövőre meg már év elején kérjetek neki a háziorvostól állandó felmentést.
4/18 anonim válasza:
Szia!Én ugyanilyen voltam.Én se öltöztem át soha és nem lustaságból hanem mert féltem hogy vmit elrontok és kinevetnek.Próbáljátok erről az oldalról is kifaggatni,hátha vmi lelki háttere van.
5/18 anonim válasza:
21:43vagyok.
jobban féltem a megaláztatástól mint a bukástól.
6/18 anonim válasza:
Tesiből kétlem,hogy lenne pótvizsga.
7/18 anonim válasza:
Testnevelésből NEM lehet megbuktatni.
8/18 anonim válasza:
Tesiből is lehet pótvizsga. És tesiből is lehet buktatni, annyi a kikötés, hogy gyenge testi képességre nem lehet egyest adni. Órai munkára és elméletre lehet.
Egyébként mi a fenéért nem öltözik át? (Ez kb olyan, mint ha geometriából nem vagyok hajlandó elővenni a körzőmet, ezért semmit nem csinálok órán. Az is egyes.)
9/18 anonim válasza:
Bizony lehet buktatni testnevelésből és van pótvizsga.
10/18 anonim válasza:
Az okot mondd: miért nem öltözik át soha?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!