Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Van itt valaki akinek 500...

Van itt valaki akinek 500 pontja lett a felvételin? Akár duplázással vagy az érettségi átlag számítással? Tudni szeretném lehetséges e.

Figyelt kérdés

Duplázni szeretnék, igazából mindenképp felvesznek corvinusra mert már van két emeltem meg egy 96 százalékos angolom is.

Csak azon gondolkodtam ha a matek-torit sikerülne megírni 100%ra akkor 500 pontom lenne... és hat az elég jól néz ki:D

2017. márc. 11. 06:38
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
57%
Előző, nem feltétlen, elég lehet egy emelt is abban az esetben, ha az egyik felvételi tárgyából volt pl OKTV-n és benne volt az első 10-ben, mert ha jól tudom arra is 50 pluszpont jár.
2017. márc. 23. 15:12
 12/20 anonim ***** válasza:
17%
Azért egy 100-as emeltnek nagyobb a realitasa mint egy top 10 OKTV-nek
2017. márc. 23. 16:01
 13/20 anonim ***** válasza:

Nálunk voltak többen OKTV, SZÉTV döntősök, sőt még nyertes is. Első hely plusz 100 pont. 100%-os érettségik is vannak, a statisztika elérhető! Vannak szakok, ahol állami határ 492 pont volt, nyilván ez igen csekély férőhelyet jelent (kb. 8-10 fő).

[link]

[link]

2017. márc. 23. 19:34
 14/20 anonim ***** válasza:

A törit száz százalékosra?

Hát..

2017. márc. 24. 14:33
 15/20 anonim ***** válasza:
53%

Amúgy ha már "biztos felvettek" akkor szerintem elég értelmetlen erre erőforrásokat pazarolni hogy neked 500 pontod legyen mert az milyen menő.

pl.: Nagyon jol jarnal vele szerintem ha már most kitalálnád milyen irány érdekel, és azt elkezdenéd jobban nyomni. Ne csak a sulitól várni a megváltást.

Nem tudom milyen szakra mész, de AK-n vagy Gazdelemzőn tuti hasznosan jön valami programozási tudás is (MATLAB vagy R) Szakkolikat is már kezdheted nézni, vagy ott van az MCC-nek a junior programja amire most is jelentkezhetsz. Az tuti hasznos lesz.

Esetversenyek elég népszerüek a jobb Corvinusosok körében, azokba is bele nézhetsz. Hogy kell hozzáállni. Ha már elsősként szép eredményt érsz el az elég vagány.

Vagy mondjuk vannak ilyen könyvek, amik ELTECon-os tankönyvek alapból, Mankiw-nak a közgazdaságtan alapjai, vagy Gary Koop-nak a közgazdasági adatok elemzése, amiket ha elolvasol szerintem nagyobb kedved lesz a Mikro Makro és Mikro, valamint Statisztika tàrgyakhoz, mert meglátod mi az értelmük + szerzel egy alap intuíciót.

Ezek mind hasznosabb időtöltések mint az 500 pontra menni, úgy hogy az amugy senkit se fog később érdekelni. (btw nekem 480+ lett, szoval nem irigységből mondom hogy értelmetlen)

2017. márc. 24. 20:32
 16/20 anonim ***** válasza:
74%
Én tavaly felvett Corvinusosként inkább azt tanácsolnám, hogy ne ezt jelöld meg elsőnek, mert borzasztó, nagyon inkorrekt dolgok vannak, nem tanítanak rendesen (tárgyanként egy-két tanár kivételével, de úgysem sok esélye van, hogy hozzájuk kerülsz), nemzetközi gazdálkodás szakon kereshetsz magadnak szakdogához mentort, mert kedves Kacsirek úr mással van elfoglalva, a vizsgákat is úgy rakják össze, hogy egybe essenek, és nem segítőkész a legtöbb tanár. Az meg, hogy esetleg még mellette nyelvet tanulj effektíven, nem reális, mert másból túl sok elvárás van. És amúgy rohadtul mindegy hány ponttal kerülsz be, ha bent vagy, bent vagy. Egyik csaj volt nálunk gólyatáborban ilyen buzgómócsing, és mikor ittunk, elkezdte, hogy ő 4 kib*szott 92 ponttal jött ide, tudni akarja nekünk mennyi, kinél jobb, hát ennyit nekem így a társaságról.
2017. ápr. 29. 15:54
 17/20 anonim ***** válasza:
Ha olimpiai 1-6. helyezett vagy, automatikusan jár az 500 pont (ha elérted amúgy az eredményeiddel a minimum 280-at) :'D
2017. júl. 17. 00:42
 18/20 anonim ***** válasza:
Ismerek 500 pontost:) Nem olimpikon. Nem önerőből sikerült neki, azt megsúgom
2017. aug. 11. 10:58
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
"Nem önerő" alatt csalást értesz, vagy magántanárt? :D
2017. aug. 11. 18:50
 20/20 anonim ***** válasza:

Minek annyit elérni, ha kevesebbel is be

lehet kerülni

2017. nov. 22. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!