Szerintem tökéletes nincs. Még egy tanár is hibázik ennyit. Én erősen kétlem, hogy meg lehet írni kettőt 100%-ra. (És nem, nem a féltékenység mondatja velem, 480 pontom van :)). Szerintem az eredményed remek, és tök jó játék megcélozni a 100-at, természetesen, de én személy szerint úgy gondolom, hogy irreális elvárás magaddal szemben.
2017. márc. 11. 08:57
2/20 anonim válasza:
Ha már mindenképp benn vagy, akkor inkább valami hasznos dologra fordítsd az energiád (pl. képezd magad egy új területen)!
Már az egyetem első napján sem fog érdekelni a kutyát sem, hogy hány ponttal vettek fel.
2017. márc. 11. 09:30
3/20 anonim válasza:
És ha a matek-töridet (feltételezem közép érettségik) dupláznád, akkor a pluszpontok miből lennének meg?
2017. márc. 11. 11:10
4/20 anonim válasza:
Nyilván nem lehetetlen, de azért nagyon nehéz elérni max pontot.
Nekem is az volt a célom, hogy matekból 100%os felvételit írok, de aztán valami kis hülyeséget elnéztem, és csak 99% lett.
Ez csak középszintű volt, emeltet még nehezebb lenne max pontosra írni :D
Mindenesetre szerintem a matekot könnyebben meg fogod tudni írni maxra, mint a törit.
498 pontos emberkét ismerek :D Nagoyn ökos, dupla szakot végez most is egyszerre és 4-5 jegyei vannak
500ast nem
2017. márc. 11. 16:52
7/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.:)))
(#3 van angol emeltem és meg lesz melle egy gazdaságtan.:))
2017. márc. 12. 11:09
8/20 anonim válasza:
Az előző ól mondja, szóval hiába lesz a matekod meg a törid 100%, nem lesz 500 pontod úgy, mivel akkor az angol meg a gazdaságtan emeltért nem kapod meg a 100 pluszpontot.
2017. márc. 12. 19:13
9/20 anonim válasza:
nekem emelt bioszom tavaly 100 lett a kémiám meg 98.. :) close enough. Gyógyszerészetet tanulok Németországban és ilyen alappal, amit összeszedtem a Radnótiban meg előkészítőkön önszorgalommal alig kell itt tanulnom. Mintha csak tz-ket írnánk :D
2017. márc. 20. 00:24
10/20 anonim válasza:
Csak ugy lehetseges realisan az 500 pont ha van 2 emelted es mindketto 100%
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!