Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » 90% körüli info érettségi...

90% körüli info érettségi lehetséges ennyi idő alatt?

Figyelt kérdés

Idén érettségiztem, de mivel nem nagyon tudtam, hogy hol szeretnék tovább tanulni, ezért nem igazán tanultam érettségire és minden csak 4es lett. Most eldöntöttem, hogy egyetemre szeretnék majd jelentkezni, viszont kelleni fog hozzá egy jobb informatika érettségi. Most tavasszal is érettségiztem informatikából, de mivel nem nagyon tanultam rá, ezért csak 64%-os lett.(utolsó évben néha bejártam info faktra)

Jelentkeztem októberi informatika érettségire (okt.18-án lesz) és az lenne a kérdésem, hogy lehetséges addig felkészülni úgy, hogy legalább 85, de inkább 90%osra sikerüljön? Az alapokat már tudom mindegyik részéhez (word,acces stb.), érettségin nem is nagyon volt olyan rész, ami kifejezetten nehezen ment volna, csak ugye mindenhol buktam pontokat, mert volt egy csomó apróság amit nem tanultam meg. Jelenleg nem járok suliba és nem is dolgozom tehát napi több órát tudnék ráfordítani a gyakorlásra.

Szerintetek meg lehet így csinálni?

2016. szept. 13. 15:31
 1/4 A kérdező kommentje:
Ja, azt elfelejtettem megemlíteni, hogy középszintű érettségiről lenne szó...
2016. szept. 13. 15:32
 2/4 anonim válasza:

Szerintem az egyik legjobb felkészülés írásbelire az hogy a régebbi érettségi feladatsorokat megcsinálod sorba mindet.. (Hosszadalmas, és borzasztó unalmas, de mivel nagyon hasonlóak szoktak lenni évente a feladatok ez az egyik legjobb megoldás)

Viszont a szóbeli tételeket nagyon be kell magolni a jó eredményért, meg persze kell hozzá egy kis szerencse is :)

Nekem így 95%-ra sikerült holott még nem is ezzel jöttem tovább egyetemre x)

Sok sikert! :)

2016. szept. 13. 15:38
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm:)

Tudom, én is így gondoltam, hogy végig csinálom szinte az összeset. A szóbelikkel nem lesz gond.

2016. szept. 13. 16:12
 4/4 anonim ***** válasza:

Én kifogtam egy remek tanárt, és pár hónap alatt szinte 0-ról idáig eljutottunk hogy 80%-felett megírom az emelt infót. Persze mikor rendesen érettségizek én se akarom 90 alá adni :D. Infóhoz nagyon ,,precíznek" kell lenni, rengeteg kis hibát szoktam eléteni (főleg azért mert nem olvasom el rendesen az utasítószöveget meg hasonlók).

Én emeltre készülök, de napi 7-8 óra infózással szerintem még egyetlen hét is elég lehet. Minél több érettségit oldj végig.

2016. szept. 14. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!