A szentesi Kiss Bálint Református Általános Iskoláról érdeklődöm Mit tudni róla?
Odajártam 2009 és 2013 között alsó tagozatban, aztán sajnos Szegedre költöztünk, pedig életem legszebb 4 évét töltöttem ott.
Szuper közösség, kiváló tanárok. A humános tanár már nyugdíjba ment, egy végtelenül kedves hölgy volt, a reálos még mai napig ott tanít, ő szerettette meg velem a matematika alapjait, most pedig ilyen irányú egyetemre készülök menni.
Mai napig eszembe jutnak az ott töltött szép évek. Csak ajánlani tudom.
19/L
Nem volt kötelező templomba járni, de aki rendszeresen járt, azt minden tanév végén megjutalmazták egy budapesti kirándulással, ami hatalmas élmény volt nekünk akkor. Ehhez nagyjából évi 10-14 alkalom istentiszteleten való részvétel kellett, ez változó volt.
Emlékszem egyik évben én 11szer voltam és 13 kellett a kiránduláshoz. Nagyon szomorú voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!