Mit foglal magába a gazdasági középiskola?
Figyelt kérdés
15 vagyok,felvidéki diák. Itt 9 éves az általános iskola és évvesztes vagyok. (Csak hogy ne legyen félreértés) Idén leszek utolsó éves az alapsuliban és hát el kéne dönteni hogy hova tovább. Szemeszgettem hova lehetne tovább,és hát találtam Esztergomban egy ilyen Balassa Bálint gazdasági szakközépiskolát,ez az iskola jónak néz ki,közel van,jók a visszajelzések,csak 1 baj van,hogy nem tudom mit is foglal magába ez az ág,mit lehet ott tanulni,mit tudok utána dolgozni. Szlovákiában nem szeretnék maradni mert semmivel se jobb a helyzet mint magyarországon és csak plusz nyelvet kéne tanulnom (szlovák) ami mellesleg nem is megy,és nem is akarom tanulni.2016. aug. 30. 16:41
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!