Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ti mennyire vagytok megelégedv...

Ti mennyire vagytok megelégedve a középiskolátokkal, gimnáziumotokkal?

Figyelt kérdés
Melyik városban tanultok ? Milyen téren vagy elégedett az oktatással, milyen téren vagy elégedetlen ? Min változatnál ? Összességében megérte oda menni ?

2016. aug. 30. 15:54
 1/4 anonim ***** válasza:
Teljesen elégedett vagyok, az épület kifogástalan, a tanárok kedvesek, megértőek, engedékenyek, a közösség is jó.
2016. aug. 30. 16:07
 2/4 anonim ***** válasza:
79%

Én az iskolával összességében elégedett vagyok. Francia-magyar kéttannyelvű tagozaton tanulok már negyedik éve. Nagyon sok pluszt ad a képzés egy átlag gimis szakhoz képest. Minden évben másfél hetet töltünk külföldön, van lehetőségünk három hónapot Franciaországban tölteni, rendszeresen a cserediák kapcsolatok is. A tanári gárda jól felkészült, többségében segítőkészek és kedvesek.

Más kérdés a tanterv, ami viszont már nem az iskolán múlik, és main több ponton is változtatnék.

Veszprém, Vetési Albert Gimnázium

2016. aug. 30. 18:30
 3/4 anonim ***** válasza:
68%
Debrecen egyik legjobb gimijeben vagyok nyelvi tagozatos. Az oktatas szinvonala nagyon jo,a tanaraim kivaloak(emberileg is). Az osztalyom viszont borzalmas,sokakat csak bejuttattak ide a befolyasos szulok. Ez elegge meg is latszik,sok buta ember illetve konnyuveru lany van kozottuk.
2016. aug. 30. 20:48
 4/4 anonim ***** válasza:
75%

Én egy teljesen átlagos, vidéki gimibe járok, nem egy nagy hírű iskola. Ennek ellenére én többségében elégedett vagyok, sok jó tanárom van. Ráadásul nagy szerencsém is volt, mert a tantárgyakból, amikkel tovább akarok menni (matek, fizika, német), a környék legjobb tanárai tanítanak. Vannak persze gyengébbek is, az osztályfőnököm pl. semmit nem csinál, ami az osztályközösségen is meglátszik.

Hogy min változtatnék? Csak annyit, hogy ne reggel negyed nyolckor kezdődjön az első óra, mert olyankor tanár és diák egyaránt alszik még.

Összességében nekem megérte idejönni. A csapnivaló osztályközösség ellenére lettek barátaim, illetve több tanárral is jó viszonyt alakítottam ki. A némettanáromra pl. bármikor számíthatok majd érettségi után is, a matektanárnőm pedig az egész jövőképemet átformálta, amiért nagyon hálás vagyok neki. (Általánosban utáltam a matekot, ma mérnöknek készülök.)

17/L

2016. aug. 31. 12:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!