Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » 21 évesen átvesznek nappali...

21 évesen átvesznek nappali tagozatos középiskola 11. osztályába?

Figyelt kérdés

21 éves vagyok.

2 évet gimibe jártam és utána átmentem szakközépiskolába (amit a szakmai tárgyak miatt előlről kellett kezdenem.)

Sajnos az elmúlt két évben tartós betegség miatt nem tudtam suliba járni és sajnos az évvégi osztályozó vizsgáim nem sikerültek 2x. Így 11 évfolyamos lennék újra. (Már felépültem nagyjából így most be tudnék már járni.)

Néztem esti iskolát is de mivel elveszne az összes juttatásom és a Tb-m is így mindent meg akarok mozgatni mielőtt beleugornék egy esti suliba.

Szerintetek átvesznek nappali rendszerű suliba? (Ha jól láttam 24 éves korig lehet, de lehet nem jól értelmeztem.)

Nagyon köszönöm azoknak akik válaszolnak/ segítenek nagyon sok múlik most nekem ezen.

21/L

2016. aug. 30. 01:33
 1/9 anonim ***** válasza:
14%

25 éves korig.

(Megjegyezném, hogy jól elbasztad amúgy ezt a pár évet. Már diplomázni/dolgoznod kéne jó esetben.

A betegségről meg annyit, hogy otthon is lehet tanulni..)

2016. aug. 30. 07:10
 2/9 anonim ***** válasza:
90%
Nem hiszem, hogy jó kedvébe volt otthon. Nyilván olyan betegsége volt, ami miatt nem bírt tanulni. pl kórház miatt
2016. aug. 30. 10:27
 3/9 A kérdező kommentje:

első szerinted poénból csináltam? pff.

második köszi a válaszod.

2016. aug. 30. 11:57
 4/9 A kérdező kommentje:
amúgy most kérdeztem meg az egyik iskolát és nem is 25 évig lehet, azt mondták, 19.
2016. aug. 30. 12:08
 5/9 anonim ***** válasza:
25%
sztem jobban jársz ha elfelejted,a 16 évesek nem épp a megértésről híresek sztem
2016. aug. 30. 12:23
 6/9 anonim ***** válasza:
19%

#2 Hülye vagy...

Egyértelmű, hogy nehezen tanul a kérdező, és nem igazán tud teljesíteni sem.

Gimiből szakközép... aha... tudjuk kik lépnek ilyet.

Utána pedig tartós betegség... aha..

2016. aug. 30. 14:18
 7/9 anonim ***** válasza:
Ne nyugodj bele abba, amit mondanak! Nézz utána, hogy jól tudják-e! Írásban is nyoma kell, hogy legyen!
2016. aug. 30. 14:58
 8/9 A kérdező kommentje:

aki mocskolódós kedvében van legyen, nincs idegzetem visszaszólni.

A normális válaszokat viszont köszönöm.

2016. aug. 30. 21:54
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Segíteni nem tudok, de az egyesnek és a többi utálkozónak szeretném mondani, hogy gyökerek.
2016. aug. 30. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!