Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Milyen az angol szóbeli a...

Milyen az angol szóbeli a Szent László Gimnáziumban?

Figyelt kérdés
A budapestire értem. Aki ebbe az iskolába jelentkezik az írjon privát üzenetet ! ;)

2017. febr. 22. 16:24
 1/3 anonim ***** válasza:

Én négy éve voltam. Akkor volt egy kis ravezeto beszélgetés (hogy vagy, mi a neved, honnan jöttél stb. Asszem ez már angolul volt), aztán kaptál egy szöveget, amit át kellett olvasnod és ertekmezned kellett (10 perced volt rá kB), majd abból kérdeztek. Számíts rá hogy valami idióta szöveg lesz, nem fogsz tudni készülni rá :'D nekem olyan volt hogy egy kígyó felmaszott egy villanypoznara és ezzel tüzet okozott egy erdőben...

Aztán húzol egy képet és arról kell beszélned, hogy mit látsz, mihez köthető, szoktad e te is csinálni, szereted e, van e neked stb. Ezek tételek szerint lesznek már, én kihuztam a shoppingot. Amúgy ezek a tételek asszem fent vannak a honlapon is. Nagyjából ennyi amúgy, 15-20 perc az egész és 20 pontot ér. Ha 13-15ot elersz az már tok jó szerintem :D

Remélem most is így mennek a szóbelik, mert friss infóval nem szolgalhatok. :/

2017. febr. 23. 21:50
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi!
2017. febr. 24. 14:15
 3/3 A kérdező kommentje:
Tök jó, hogy fél pont kellett volna... 67,5 van és 68 kellett volna
2017. febr. 25. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!