Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A Nagy László Gimnáziumban...

A Nagy László Gimnáziumban hogy folyik a NYEK-nél a szóbeli?

Figyelt kérdés

Én ott a kezdő csoportba szeretnék jelentkezni,és azt ott majd mondani kell,vagy hogy van ez? Meg az oldalán azt olvastam hogy ott csak általános műveltségi beszélgetés lesz és csak a haladó csoportnál van angol szóbeli....ez igaz?Nem akarom hogy meglepetés érjen engem.....

A válaszokat előre is köszönöm!

2017. febr. 19. 19:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Mikor mész?
2017. márc. 3. 02:45
 2/4 anonim ***** válasza:
Milyen volt?
2017. márc. 3. 02:45
 3/4 A kérdező kommentje:
Hát először is kitöltöttek velünk egy logikai tesztet ez volt 15 perc.Majd utána hármasával mentünk be (ez nekem nagyon nem jött be) ahol kaptunk egy szöveget egy adott témával kapcsolatban (én az egészséges életmódot kaptam-_-) és kb annyi időnk volt értelmezni míg az előtted lévő szóbelizik.Végig angolul folyt de nekem elég gáz volt mert előttem két olyan ember volt akik valószínűleg emelt angolra jelentkeztek mivel végig folyékonyan dumáltak angolul, én meg ott voltam kicsi angol tudássommal.....szóval nekem ez nagyon nem jött be hogy össze fonták a az emelt angolosokat a nyek-esekkel. Meg már az eleve azt írták az oldalra hogy a kezdőnél nincs angol....
2017. márc. 5. 18:31
 4/4 anonim ***** válasza:
a kezdőknél valóban nincs angol, viszont ha tanultál angolul már általános iskolában akkor nem számítasz kezdőnek...
2017. máj. 24. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!