Szerintetek van esélyem bekerülni a Lovassy László Gimnáziumba?
Nekem is kb ennyi pontom volt! Az angol szóbelim 40 lett. És így biztos volt a bejutásom.
Ha neked is legalább 38-40 pontos lesz a szóbelid sztem felvesznek. Habár idén könnyű volt a Felvételi, szóval lehet, h sokan jobbat írtak, mint te! (Mondjuk a Lovassyban az alap itt, hogy minimális ember kivételével mindenki max pontot hoz, neked viszont a 47 elég kevés. Így azért belegondolva necces lesz. De sok sikert!)
Milyen tagozatra vettek fel?
Most jöttem haza.. Nagyon nehéz volt, pedig nagyon jó angolos vagyok. Úgy láttam mindenkinek nehéz volt
#1 Ha engem kérdezel, akkor angolra vettek fel.
De miért volt nehéz? Mik voltak? Mi volt a téma?
És kiknél voltál? (Ha emlékszel, h h néztek ki, akk meg tudod nézni őket a Lovassy honlapján. 😉)
Sajnálom az angolt.
A matek rizikós, mert tavaly az utolsó, aki bejutott oda, annak kb. 170 pontja.
Az általánosra van viszont esélyed. A vitt pontokat kellett volna egy kicsit megnyomni félékor, mert az nagyon lehúzza a pontszámodat. Akik idejönnek, szinte mind 59-60 pontot hoznak.
Szia!
Nem láttam eddig a kérdést, de szeretném kérdezni, bejutottál-e.
Amúgy az angol felvételimen én is dettó úgy voltam, mint te, és nagyon beparáztam, de én matekra bejutottam. Amúgy az angol oktatás annyira nem jó ott. Csak vagyunk még legjobb nem tagozatos csoportban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!