Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Pesten milyen egyetemre lenne...

Pesten milyen egyetemre lenne érdemes mennem? Kollégiumban laknék

Figyelt kérdés

11 éve tanulok németül 1 éve angolul(a német felsőfokúm valószínű meg lesz az emeltszintű érettségivel együtt,angolból semmi)

év végi átlagom 4,2 körül van ,matekból kémiából fizikából nagyon hülye vagyok sportból viszont jó.11.es vagyok és pestre szeretnék menni,hogy a sportolást folytathassam

2010. máj. 9. 11:05
 1/5 anonim ***** válasza:
TF- ott mindenféle sporttal kapcsolatos emberke lehetsz, ha jól tudom (edző, meg ilyesmi)
2010. máj. 9. 11:28
 2/5 anonim ***** válasza:
46%
Miért kell mindenképpen egyetemre menni?
2010. máj. 9. 11:33
 3/5 A kérdező kommentje:

gimnáziumba járok most német kéttanyelvűbe

szívesen lennék gyógytornász vagy rendőr vagy tolmács

XD tudom ezek nagyon távol állnak egymástól de most éppen ezek érdekelnek:D

miért egyetem?nemtudom igazából a különbséget sem a fősuli és egyetem közt

2010. máj. 9. 12:37
 4/5 anonim ***** válasza:
53%

Az előző válaszoló (miért kell egyetemre menni) jó nagy hülyeséget írt. Nem kötelező, de aki jó képességű és megteheti, az miért ne menne? Szeretne valamit kezdeni az életével, egyetemi végzettséggel pedig jobban megállja a helyét.

Ennyi erővel azt is lehetne kérdezni, hogy miért kell kapálni menni, ha lehetne tanulni inkább? A kérdés nem erre irányult.

Amúgy szerintem is jó lenne egy személyi edző vagy valami hasonló képzés, ezekkel jól el lehet helyezkedni és jó a fizetés is. A Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi karán van ilyesmi és az jó.

2010. máj. 9. 12:39
 5/5 anonim ***** válasza:

gyógytornász-->SOTE egészségügyi kar

rendőr-->rendőrtiszti, de sokan mondják, hogy érdemesebb a Zrínyire menni

tolmács-->nos belőlük nagyon de nagyon sok van (főleg német-angol), de valamelyik egyetem BTK-ja

ha sport, akkor TF

a koli attól függ, melyik egyetemet választod, illetve, hogy milyen a szociális háttered. Vagy mehetsz szakkoliba is, ott a tanulmányi átlag és motiváció számít (legalábbis nálunk)

2010. máj. 9. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!