Ha klinikai/kórházi gyógyszerészettel szeretnék foglalkozni akkor mit kell tennem?
Miután végzem a gyógyszerészetin ezt a szakirányt kell választanom és továbbtanulnom? Most vagyok első éves, de fogalmam sincs, hogy ez hogy működik.
Kedves válaszaitokat előre is köszönöm.
Elhiszem, hogy fáradt voltál, amikor éjjel egykor válaszoltál, de kitudnád fejteni, hogy hogy megy a felvételi egy ilyen "doktori iskolába"... Hol van rá lehetőség tanulni? Gondolom Szeged, Debrecen, Pécs és Pest, nem? Ahol eleve is van Gyógyszerészeti kar..
A válaszokat előre is köszönöm! :)
És a szakgyògyszerész képzésre hogy lehet bekerülni Magyarországon? Kell valami vizsga vagy teszt? Esetleg átlagot néznek? Nehéz bekerülni?
Az igazság az, hogy most UK- ban tanulok, de ezt szeretném otthon csinálni, mert itt kb. 3 hely van minden évben meghirdetve és nagyon nehéz bejutni... Jò, gondolom otthon is.
Az Egyetem elvégzése után szakképzésben kell részt venned. Lehet budapesten, szegeden, pécsett,lehetséges(debrecenben nem tudom biztosra,de ezeken az orvostudománnyal foglalkozó egyetemeken biztosan).
Itt egy menő prezentáció, ajánlom!
A legtöbb alap szakképzés(pl a Kórházi-klinikai gyógyszerészet is) 3-4 éves, utána még + 2 év a ráépített szakképesítés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!