Egyetemen milyen lehetőségeim vannak, ha egy adott tárggyal szeretnék tovább foglalkozni?
Figyelt kérdés
Sikeresen levizsgáztam, de érdekes volt ez a féléves tantárgy, és szeretnék vele bővebben foglalkozni, mert érdekel. A honlapukon nem írnak semmi pályázatot, TDK-t vagy bármit, csak annyit, hogy vannak kutatócsoportjaik, ott vagy tanárok, tudományos segédmunkatársok, vagy PhD hallgatók vannak, én pedig nem vagyok ezek közül egyik se, szóval ez utóbbi korai még nekem? Nem igazán értem ezt a TDK-s, meg kutatócsoportos rendszert... :(2017. jan. 21. 18:40
1/1 anonim válasza:
Keresd meg a tanárt , aki tanított. Légy végtelenül határozott, hogy ezzel a témával akarsz foglalkozni és vállalj el minden feladatot, amit ad, akármilyen picike is! Aki utána megy a lehetőségeknek, az talál benne helyet! Nem kell meghirdetni semmit! A későbbiekben is, jótanács: az állások 80%-a nincs meghirdetve! De akármikor találhatsz magadnak, ha elég agilis és határozott vagy és mész a célod után! Mély levegő, bátorság és mindent bele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!