Milyen lehetőségeim vannak, ha történelemmel szeretnék foglalkozni?
Figyelt kérdés
Kilencedikes gimnazista vagyok, akitől még messze áll a továbbtanulás, de most jelenleg úgy érzem, hogy később a törit szeretném tovább vinni, és azzal szeretnék foglalkozni. Persze ez még változhat, tizenkettedikre valószínűleg teljesen átfordulok. Most viszont kíváncsi vagyok, hogy milyen lehetőségeim vannak a törivel? Milyen szakokra jelentkezhetek, milyen végzettségem lesz, és később mivel tudok foglalkozni?
Bocsánat, ha valamit rosszul fogalmaztam meg, nem értek a témához, épp ezért szeretnék érdeklődni:)
2017. jan. 10. 20:39
1/1 anonim válasza:
Szia! Mondjuk tanárnak mehetnél, általános iskola, középiskola vagy felsőbb oktatás. Nem biztos hogy meg fog változni :) lehet hogy 10000szer meggondolod magad, de a végeredmény ettől függetlenül lehet még ez. Nekem ez az első ami eszembe jutott, jól is keresnek, nyáron szabadnap, csak néha kell bemenni de még azért is fizetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!