Óbudai Egyetem gépészmérnök diplomájával lesznek jobb lehetőségeim vagy a BME járműmérnökivel? Mindenképpen gépjárművek gyártásával, tervezésével szeretnék foglalkozni. Vélemények?
Figyelt kérdés
2015. febr. 1. 14:30
1/8 anonim válasza:
BME ez egyértelmű. Kösd fel a gatyád, kemény menet lesz.
2/8 anonim válasza:
Attól függ hány pontod lesz kb :D
3/8 A kérdező kommentje:
370-380 körülbelül :D
2015. febr. 2. 17:12
4/8 anonim válasza:
Szerintem menj óbudaira ott is van járműtechnika és nem fognak kiszórni egyből az első évben.Van olyan ismerősöm aki emelt matekkal és fizikával hagyta ott és ment át idén óbudára..
5/8 anonim válasza:
Hát ha gépjárművekkel akarsz foglalkozni akkor én a BME-n a járműmérnököt ajánlom mivel az csak arra specializálódik és kevesebb is a ponthatár mert ahogy láttam azt írtad 370-380 pontra számítasz azzal esélytelen bejutni gépészmérnökire a BME-n de járműmérnökire még beférnél de ez a te döntésed mert a BME tényleg nem egyszerű nem azt mondom hogy teljesíthetetlen de lesz egy-két dolog amiről le kell mondanod hogy teljesítsd az elvárásokat
6/8 A kérdező kommentje:
Igen a BME-s gépészmérnökkel nem is számolok, ezért jelölném meg az OE-t. De van értékbeli különbség a két iskola két szakának értéke között? Itt gondolok arra, hogy az rendben van, hogy BME-s diploma ám egy másik egyetem gépészmérnöki diplomájával még mindig több lehetőségem lesz mint a járműmérnökivel nem?
2015. febr. 4. 18:46
7/8 anonim válasza:
Mért lenne több lehetöséged ha járművek szakirányra mész akkor is már bevagy szűkítve a járműmérnök is szinte egy gépészmérnöki diplomával egyenértékü BME-t meg azért ajánlanám mert azért tényleg jók a tanárok lehet hogy megszenvedsz vele de tudni fogod azt amit kell
8/8 anonim válasza:
De ha kjkra jössz készülj arra hogy ott mindent elsőre Nem csabad tantárgyból csúszni mert ritka hogy van egy tárgyból kereszt és 6-7féléves épülés szóval figyelj rá meg azért én utána néznék mert gépészmérnök szakon nem mindig van jármüvek szakirány szóval ez is buktató...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!