Ti, akik emelt angolt csináltatok, hogy sikerült? Nektek is nehéznek tűnt?
Eddig azt hittem, a legelső volt a legnehezebb, mert ott még nem tudták, hogy mennyire kell nehéznek lennie az emeltnek. De most akárkit kérdeztem a vizsgázók közül, mind azt mondták, hogy irtú nehéz volt az első és második rész illetve a hallás utáni harmadikja... Vélemény?
Én kiszámoltam, ha nem veszem hozzá a 4. rész a bizonytalan pontozás miatt, akkor 65% eddig, arra hivatkozva, amire emlékszem az érettségiből. Azt tudja valaki, hogy hány % tud még jönni szóbeliből? :D
Irtó nehéz szerintem nem volt, noha több mint egy éve nem csinálok semmiféle feladatot, napi szinten nem használom a nyelvet [osztályozóvizsgák és középszintű érettségi miatt]. Egyébként nekem ez az első idegen nyelvem, régebb óta tanulom, lehet, azért mondom ezt.
Voltak persze elemek, amik eléggé pofára vágtak, de úgy gondolom, összességében nem volt túl nehéz egyik feladat sem. Na...
A magnós részben valóban kissé húzós volt a Mars500-as Task 2, ahogy nézem a "hamis" és "nem eldönthető" dolgokat cseréltem össze. Jellemző. És a gyerekkönyveket író hapsi vehetett volna levegőt a Task 3-ban.
Én is majdnem minden emeltet megírtam már, átlagban 75-80%-ban teljesítve.
Egyébként, mint kiderült, a hadarós pasas még jó is lett, ahogy utánanéztem... De a MArs projectesben volt négy hibám... Sajnos :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!