Mi a véleményetek a reggeli tanulásról?
Figyelt kérdés
Én kb. 7-dik év végétől máig (azért évközbe nem annyira,de év elején/év végén) reggel felkelek kb. fél 6 fele és akkor 6-ig, negyed 7-ig tanulok reggel. Szerintetek ez helyes? Jobban fog akkor az agy? Jobban bennmarad? Én nem vettem észre a változást a reggeli és délutáni tananyag megmaradásában XD. viszont délután lusta vagyok tanulni, reggel viszont meg tudom tanulni 10 perc alatt (vissza tudom mondani) amit előző délután kb. fél órába tartana . (ha egyáltalán megtanulom..) szóval szerintetek ez egészséges? gimibe is tudom ezt csinálni, hogy délután csak nagyjából tanulom meg, és reggel tanulom meg rendesen?? (olyan közepes nehézségű gimibe vettek fel /vagy nemtom h fogalmazzam meg milyen gimi XD nem olyan erős..de szeretnék sokat tanulni, hogy majd az érettségim jól sikerüljön. mert igaziból egy nagyon erős gimibe készültem, de oda nem vettek fel../) hosszútávon ez rossz? véleményt létszi!!!! :DD :SSS 8.dikas 14/L2010. máj. 6. 20:06
11/14 anonim válasza:
Én amikor reggel felébredek és nincs semmi az agyamban, kipihent vagyok akkor temetkezek bele a tanulnivalóba és 1x átolvasom jobban megmarad, mintha például délután ugyanezt háromszor csinálnám meg.
12/14 A kérdező kommentje:
köszi szépen. akk csinálom :P
2010. máj. 7. 20:48
13/14 anonim válasza:
Én nem tudok reggel tanulni, mindig stresszelek, hogy nem végzek időben. Ezért inkább éjjel sokáig vagyok fenn, jobban is alszom, ha tudom, hogy végeztem.
14/14 A kérdező kommentje:
értem... én nem stresszelek a tanulás miatt :) megvan-megvan, nem lepuskázom v. kimagyarázom valahogy...
2010. máj. 8. 07:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!