Mi a véleményetek a reggeli tanulásról?
Figyelt kérdés
Én kb. 7-dik év végétől máig (azért évközbe nem annyira,de év elején/év végén) reggel felkelek kb. fél 6 fele és akkor 6-ig, negyed 7-ig tanulok reggel. Szerintetek ez helyes? Jobban fog akkor az agy? Jobban bennmarad? Én nem vettem észre a változást a reggeli és délutáni tananyag megmaradásában XD. viszont délután lusta vagyok tanulni, reggel viszont meg tudom tanulni 10 perc alatt (vissza tudom mondani) amit előző délután kb. fél órába tartana . (ha egyáltalán megtanulom..) szóval szerintetek ez egészséges? gimibe is tudom ezt csinálni, hogy délután csak nagyjából tanulom meg, és reggel tanulom meg rendesen?? (olyan közepes nehézségű gimibe vettek fel /vagy nemtom h fogalmazzam meg milyen gimi XD nem olyan erős..de szeretnék sokat tanulni, hogy majd az érettségim jól sikerüljön. mert igaziból egy nagyon erős gimibe készültem, de oda nem vettek fel../) hosszútávon ez rossz? véleményt létszi!!!! :DD :SSS 8.dikas 14/L2010. máj. 6. 20:06
1/14 A kérdező kommentje:
azért év közben is csináltam, de akkor azért délután belenéztem a tananyagba, de reggel tanultam meg jól..
2010. máj. 6. 20:07
2/14 anonim válasza:
én is reggel tudok jobban tanulni
3/14 A kérdező kommentje:
kor?nem? :DD am oké, akkor nem vagyok egyedül :DD további válaszok?:D
2010. máj. 6. 20:13
4/14 anonim válasza:
5.-7ig én is így csináltam. Ma már bánom, hogy nem aludtam többet, mivel messze van az iskola így 4:45kor kell kelnem.
Tanulj inkább délután és aludj rendesen, mert később lehet, hogy te is megbánod, hogy nem használtad ki amíg lehet.
17/l
5/14 anonim válasza:
Hm.. :D Ugyan ez van nálam. Az változó ki mikor tud jól tanulni. Ha sokat kell tanulni nem tanácsos reggelre hagyni mindent. De én is lusta vagyok délután tanulni, és reggel sokkal frissebb vagyok. :D Szerintem ez egyáltalán nem baj, úgy tanulj ahogy neked a legjobb.
7/14 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek:D már megnyugodtam, azt hittem hogy csak én vok ilyen lusta h reggel tanulok :)
2010. máj. 6. 20:17
8/14 anonim válasza:
akkor kell tanulni amikor fog az agyad, ez lehet reggel, délután, este. teljesen egyénfüggő
9/14 anonim válasza:
este jobban megy. ha vmit nem tudok megtanulni, alt. mindig ugy van hogy "majd reggel elobb felkelek",persze ez eddig soha nem jott ossze,mert visszaaludtam:DD
10/14 anonim válasza:
Egy ideig tudod ezt csinálni. Rajtad múlik, hogy meddig:) De egyetemen már biztos nem:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!