Nyolcadikosok! Kinek hogy sikerült a mai felvételi? Szerintetek mennyire volt nehéz?
Figyelt kérdés
2017. jan. 21. 17:19
1/9 anonim válasza:
Elég rosszul sikerült. A magyar könnyebb volt mint amire számítottam, a matek viszont nagyon nehéz volt szerintem.
2/9 anonim válasza:
Ugyanolyan nehéz, mint a többi, a matek könnyebb is volt talán mint a tavalyi
3/9 anonim válasza:
Szerintem a magyar könnyen ment.. Bár.. Volt az a "Kolbászos" közmondás.. Majdnem elröhögtem magamat rajta XDD
A matek meg.. Itt volt olyan amit nem is vettünk tanórán. :D
És ha te nyolcadikos vagy.. Akkor neked hogy sikerült? :D
4/9 anonim válasza:
Egyik feladatnál a helyes betűjelekből a DAB szó jött ki. Én ott röhögtem el magam, és ahogy hallottam, mások is :)
5/9 anonim válasza:
Magyarban voltak nevetségesen egyszerű feladatok szerintem. A nyelvtanos feladatok annyira nem mentek. A mateknál voltak olyan feladatok, amit itthon megtudtam volna csinálni, de ott helyben nem ment. Egyébként nem volt annyira gázos, sejtettem, hogy élesben nem fog annyira jól menni.
7/9 anonim válasza:
Kb. 60 és sokkal többet akartam nyilván, de ez van.
8/9 A kérdező kommentje:
A magyar könnyen ment kb. 47 pont(ha a fogalmazasom maxos, de szerinte
em elég jó lett) a matekot elrontottam, a rőfökbe kavarodtam bele valamiért, az olyan 30 pont körül van, 33 a max
2017. jan. 22. 17:59
9/9 anonim válasza:
A rőfös pedig pont nem volt nehéz. Egyébként szép pontot szereztél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!