Nyolcadikosok, kinek hogy ment a felvételi?
Remélem nem baj, hogy bepofátlankodok ide, de azért szeretném leírni a véleményemet
tavaly felvételiztem, megnéztem a feladatokat, megoldottam, és a matek viccesen egyszerű volt. A tavalyi ennél sokkal rosszabb volt, ha ez neked nehéz.
A magyar viszont tényleg egy fokkal nyelvtanosabbra sikerült mint tavaly
VISZONT
egy kérdés: valaminek az ötödrész az 1/5, igaz?
Mert a javítókulcsban 1/4-et írnak.
Bár lehet csak én vagyok egy komplett idióta :'D
Nem csináltam meg magyarban a fogalmazást, matekban pedig az utolsó feladat megoldókulcsával szembeni fenntartásaim végett nem számítottam bele, így 74/83 pontom lenne ha idén felvételiztem volna. Ha a mateknál a javítókulcs rossz, 81/90 pontom lenne.
Kis mázlisták vagytok ti azért, hogy ilyen egyszerű feladatokat kaptatok :'D
kedves 1.válaszoló.
Azt hiszem 9.es létedre igazán elvárható volt hogy jobban írd meg amint mi, 8.osok.
persze az is beleszámít, hogy neked nem tétre ment, viszont tavaly igen.
Csakhogy bele tudjak még szólni. gyakorlásnak én is megcsináltam a tavalyi felvételit. Nem azért de nem volt olyan nagyon nehéz mint ahogyan leírtad.
Nem veszekedni akarok, csak gondoltam elmondom a véleményem.
és hogy a kérdezőnek is válaszoljak:
szerintem is egészen nehéz volt a matek. a magyar sokkal könnyebb volt.
#1 vagyok. Előkészítő évfolyamos, nem 9.-es. Vagyis el vagyunk halmozva nyelvórákkal, magyar és matek pedig szintentartó. Ehhez képest tavaly is 80 pontom lett.
És igen, tétre ment, de szerencsére nem szoktam izgulni.
Én se akarom veszekedni, de a matekotok tényleg egyszerű volt. Szóval lehet azért érzed nehéznek, amiért én nehezebbnek éreztem a tavalyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!